Danezu', agresorul politistului din Targoviste, arestat preventiv

Ultima actualizare: 19-09-2012 02:16

UPDATE: Individul acuzat ca a lovit un politist la Targoviste, si l-a lasat in coma, si-a petrecut prima noapte dupa gratii. Judecatorii Tribunalului Dambovita au decis luni ca Daniel Uta, zis Danezul, sa fie arestat preventiv pentru 29 de zile.

Aproape 7 ore, anchetatorii n-au auzit de la George Daniel Uta decat un singur lucru: "sunt nevinovat". In final, dupa ce a fost lasat cateva minute singur cu avocatul, a fost sfatuit, se pare, sa spuna adevarul si a recunoscut ca l-a lovit pe politistul care il cercetase intr-un caz mai vechi.

Poreclit Danezul, individul a fost prins duminica seara intr-un apartament din Bucuresti.

Uta era sub influenta unor substante interzise si i s-a facut rau, asa ca in drum spre Targoviste, oras unde este cercetat, a facut o oprire la spitalul Floreasca

Luptatorii de la trupele speciale au avut nevoie de 19 ore sa-l gaseasca. Duminica seara au dat de el intr-un apartament inchiriat de o studenta, undeva la marginea Bucurestiului.

George Daniel Uta, impreuna cu unul dintre cei doi indivizi care l-au insotit si sambata noapte, cand l-ar fi atacat pe politist, se afla in compania a doua tinere. Ofiterii au intrerupt o petrecere, la care se consumasera si substante interzise. De altfel, in duba politiei, lui George Uta i s-a facut rau si o ambulanta l-a dus la spital unde doctorii au aflat ce patise.

Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca spun ca rezultatele analizelor indica faptul ca Uta consumase substante intezise.

Dupa doua ore, Danezul a trecut din mainile medicilor, din nou in cele ale anchetatorilor.

In vreme ce colegii lui continua investigatia, agentul principal Codrut Oprea ramane internat la Bucuresti. Criminalistul in varsta de 24 de ani este in continuare in coma de gradul 4. Luni a intrat inca o data in sala de operatie. Neurochirurgii au indepartat un hematom care ii apasa pe creier. Mama politistului incearca sa-si pastreze speranta.

Danezul si amicul lui celelalt tanar au fost trimisi spre Targoviste pentru a fi anchetati, in timp ce fetele au ajuns la sectia 19, pentru audieri. Politistii au incercat sa se lamureasca daca nu cumva studenta care inchiriase apartamentul l-a ascuns pe George Daniel Uta cu buna stiinta, mai ales ca si ea este din Dambovita.

Politist lovit in cap de un interlop. A ajuns in coma, la spital

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO