Abator pe soseaua Pitesti-Campulung! Patru cai spulberati de o masina!

09-11-2008 00:00


O masina a intrat in plin in patru cai care alergau la intamplare pe drum. Trei dintre animale au murit, iar al patrulea cal a fugit desi s-a ales cu rani la un picior, si se plimba liber prin centrul unei localitati.


Scene de cosmar sambata seara in localitatea argeseana Mihaiesti. Mai multi cai au aparut pe sosea, iar o masina a intrat in plin in animalele care alergau, dezorientate, pe drumul national.

La volan se afla o femeie, care a fost transportata la spitalul din Campulung. Pasagerul din dreapta a fost si el ranit usor, si a primit ingrijiri la fata locului.

Dupa ce a izbit caii, masina a intrat in sant si s-a proptit intr-un gard. Animalele n-au avut nicio sansa. Pentru ca n-au gasit nici un veterinar disponibil, satenii au hotarat sa-i curme suferinta unui cal.

Politistii spun ca ii vor amenda pe stapanii cailor cu 500 de lei. Calul ranit, care rataceste prin comuna, este cautat acum de politisti si veterinari si, daca starea lui este grava, va fi probabil eutanasiat. Proprietarii masinii distruse isi pot recupera paguba doar daca ii dau in judecata pe stapanii animalelor.

Incidentul nu este singular. Vineri, doi ponei au fost accidentati in Reghin, dupa ce au scapat in trafic.


VIDEO PROTVPLUS.RO