Organul public, prins la furat de canabis!

Ultima actualizare: 04-10-2012 15:37

Caz deoasebit de grav la Timisoara, unde un politist de frontiera a fost prins in timp ce isi strangea o recolta de canabis.


Vineri dimineata, mare le-a fost mirarea oamenilor legii sa isi gaseasca un coleg de la Politia de Frontiera in timp ce incarca in zece saci de plastic cultura de canabis pe care o crescuse cu alti doi amici. 

Dupa ce au fost urmariti saptamani la rand, cei trei, in varsta de 25 de ani fiecare, au fost prinsi cand recoltau drogurile dintr-o poienita, camuflata de o padure din imprejurimile Timisoarei. Unul dintre ei a incercat sa fuga, insa a fost prins abia dupa ce politistii au tras un foc de avertisment.

Tot in apropiere de Timisoara, au fost gasiti alti doi tineri care udau cu canabis pe un camp. Unul dintre ei, care a fost anchetat si in trecut pentru trafic de droguri, a incercat sa fuga printr-un tub de canalizare, dar a fost imobilizat. 

De pe cele doua plantatii, politistii au ridicat 19 kilograme de masa verde, care daca ar fi fost uscata si vanduta ar fi valorat 100.000 de lei. 

Suspectii sunt cercetati in stare de libertate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO