O argeseanca de 76 de ani a fost violata de propriul ei fiu!

21-11-2008 00:00


Batrana are sufletul zdrobit

Barbatul de 36 de ani a profitat de faptul ca mama sa abia se mai putea misca sub povara anilor. A pretins ca vrea sa-i dea o mana de ajutor si s-a transformat intr-o clipa intr-un monstru.

Individul a stat 10 ani dupa gratii pentru vatamare corporala grava, insa acum zece zile, a fost pus in libertate pentru buna purtate. Mama lui s-a bucurat nespus si a crezut ca va avea si ea un sprijin la batranete.

Batrana i s-a plans baiatului ca nu mai poate nici macar sa se spele ca lumea. Aparent grijuliu, omul s-a oferit s-o ajute. Cand femeia a inceput sa se dezbrace, barbatul a uitat de legatura de sange dintre ei. S-a napustit asupra mamei sale si a batjocorit-o in fel si chip. A suspus-o chiar si la perversiuni.

Coplesita de rusine si cu sufletul zdrobit, batrana a gasit puterea sa le povesteasca vecinilor cosmarul prin care a trecut.

Anchetatorii au confirmat violul, asa ca barbatul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. La cei 12 ani de inchisoare pe care ii risca pentru viol si incest, individului i se vor adauga si cei 4 ani ramasi de la prima condamnare.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO