"N-a vrut sa moara doar el, iar ea sa ramana in viata"

17-11-2009 00:00

Asta cred parintii tinerei ucise duminica de logodnicul sau. Barbatul, care suferea de o boala incurabila, primise de curand vestea ca isi traieste ultimele zile.

A ucis-o pe femeia cu care avea o relatie de 10 ani, iar apoi a dus-o, cu tot cu sicriu, in barul pe care il administrau impreuna.

Gandul crimei a incoltit intr-un suflet ros de spaima mortii care il astepta. Barbatul de 37 de ani refuza sa mai urmeze tratamentul. Parintii iubitei sale spun ca Nicu avea o singura replica: oricum, doctorii mi-au zis ca mor, nu mai are niciun rost.

Explicatia data de suspect in fata procurorilor a fost insa halucinanta: "Am fost nevoit sa o omor pentru ca in ea era un demon si urmeaza sa vina apocalipsa. Ea trebuie sa se duca in Rai, iar eu in Iad".

Specialistii spun ca este posibil ca individul, care isi simtea sfarsitul aproape, sa fi fost intr-o depresie adanca. Iar asta sa-i fi amplificat o tulburare psihica mai veche.

Parintii lui Flori au aflat si cum s-a stins fata lor. Cel care urma sa le devina ginere le-a povestit tot anchetatorilor.

Dupa ce a povestit destul de calm amanuntele ororii, barbatul a fost foarte violent in arest. N-a incercat sa scape insa de inchisoare.

Flori si Nicu isi construiau o casa. In cateva luni urma sa fie gata. Apoi aveau de gand sa faca nunta si sa creasca un copil. In cateva clipe insa acest vis s-a transformat in cosmar.
 

Tags: violente,


VIDEO PROTVPLUS.RO