Scandal nocturn, bataie si amenintari cu cutitul, la Braila!

Ultima actualizare: 17-05-2012 00:04

Doi vecini s-au luat la cearta si apoi si-au impartit "cu darnicie" pumni si picioare. Nu s-au oprit decat la sosirea jandarmilor, care au avut de infruntat si mania nevestelor celor implicati in altercatie.

 

In toata povestea a aparut si un al treilea vecin, inarmat cu un cutit, care a fost luat pe sus de oamenii legii.

Scandalul a izbucnit pe innoptat in imobilul in care locuiesc mai multe familii, care au frecvent dispute aprinse, de obicei legate de petrecerile prea galagioase date de unii si de altii.

De aceasta data totul a pornit de la un tanar de 19 ani, care s-a intalnit in curte cu un vecin si i-a cerut o tigara. Acesta l-a refuzat, a urmat un schimb de injuraturi si n-a trecut mult pana sa se ajunga la bataie. Una dintre neveste a sunat la Jandarmerie, cerand ajutor.

Oamenii legii i-au gasit pe locatarii imobilului in strada, urland si amenintandu-se unii pe altii. Unul dintre ei era cu cutitul in mana, gata sa atace.

Tanarul care a provocat scandalul a fost amendat cu 400 de lei pentru tulburarea linistii publice, iar barbatul care a iesit cu cutitul va fi cercetat penal, pentru port ilegal de arma alba.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO