Tinerii motociclisti morti din cauza gropilor, condusi pe ultimul drum

Ultima actualizare: 30-04-2012 15:07

UPDATE: Cu parintii si prietenii plansi, Madalina si Adrian, cei doi motoclisti morti intr-un accident, au luat marti cursa spre rai. Apropiatii celor doi cer autoritatilor sa ia masuti pentru ca cimitirele sa nu se umple din cauza gropilor de pe strazi.

Ei cred ca poate a venit vremea ca responsabilii care sparg asfaltul si nu acopera locul imediat sa infunde puscariile pentru ca altfel nu o sa existe niciodata reguli in Romania.

Madalina avea 29 de ani si o pasiune care a urmarit-o pana la moarte, motocicleta. Adrian era doar cu un an mai mare. Au plecat impreunta in ceruri dar au fost condusi separat pe ultimul drum. Ea la Bucuresti, el in judetul Calarasi. Mama fetei nu mai are pace.

Prietenii celor doi stransi la inmormantare spun ca s-au saturat sa plateasca atat de dur. Iar strazile din Bucuresti nu-i ajuta deloc.

Expertii in accidente rutiere vorbesc despre mai multe cauze. Existenta prezumtiva a unor denivelari in carosabil in regim de noapte, greu vizibile in lumina farurilor, chiar daca nu exista un contact directm pot constitui un obstacol pe care motociclistul sa incerce sa-l ocoleasca si de la o viteza mare si fara o experienta deosebita s-a intamplat ce s-a intamplat. Specialistul crede ca tinerii ar fi trait daca strada ar fi fost luminata.

Autoritatile dau vina pe firmele care se ocupa de reparatia strazilor. Acestea, evident, nu comenteaza. Politistii au amendat numai anul trecut 368 de firme care au distrus asfaltul si nu au semnalizat lucrarea. Agentii de la Rutiera ar putea cita in dosarul pentru ucidere din culpa si firma care avea in grija zona in care s-a petrecut drama.

CUMPLIT! Motociclisti pe drumul mortii!

Gropile din cauza carora au murit cei doi motociclisti, astupate azi!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO