Gropile din cauza carora au murit cei doi motociclisti, astupate azi!

Ultima actualizare: 30-10-2012 11:19

Ieri in zori, doi tineri motocliclisti mureau la Bucuresti din cauza unei denivelari in asfalt. Astazi, ce credeti? Chiar pe Splaiul Unirii, unde s-au stins doua vieti, se astupau gropile din jurul canalelor.

Nimeni nu isi cere scuze si, cu atat mai putin, nu isi asuma vina.

Parintii Madalinei si ai lui Adrian asteapta de ieri incoace niste raspunsuri. Din vina cui le-au murit copiii si cand o sa fie inchis primul roman pentru ca nu i-a pasat si a lasat in urma lui o groapa neastupata, nesemnalizata pe o strada fara felinare?

Astazi, nici nu se uscase bine sangele celor doi pe asfalt si cativa muncitorii lucrau cu spor. Daca ar fi facut asta mai repede, motocicleta tinerilor nu prindea sub roti o denivelare, iar ei nu se zdrobeau de un stalp. Ca de fiecare data, raspunsurile sunt stupefiante.

Cei de la Apa Nova care raspund de aceste canale iesite din asfalt nu cred ca au pe constiinta o tragedie.

Acestia spun ca este o lucrare data catre societatea care trebuia sa asfalteze in data de 9 martie. In ciuda acestor motivari, politistii care au facut masuratori dupa accident au spus din prima ca drumul era in valuri si in plus era bezna.

Caraghios este ca intr-un oras precum Bucurestiul plin de gropi si de guri de canal lasate de izbeliste, cei de la Apa Nova sustin ca nu sunt multe situatii de acest tip.

Intrebarea este ce mai conteaza daca ne gandim ca maine Madalina si Adrian, care aveau in jur de 30 de ani, vor fi dusi la groapa in loc sa fie dusi la altar.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO