Moarte tragica in Mehedinti! O femeie spulberata pe calea ferata!


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 17:27
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Visolul si zapada au mai facut o victima si in Mehedinti. O femeie de 37 de ani a fost spulberata de o locomotiva in timp ce trecea peste calea ferata. Oamenii spun ca locul este oricum periculos si devine un infern atunci cand ploua sau ninge.

Din ce povestesc martorii, femeia se intorcea acasa de la serviciu si a ales special un drum mai scurt. Doar ca nu s-a uitat bine inainte de a pune piciorul pe calea ferata si a fost spulberata de o locomotiva aparuta parca din senin.

Intunericul si zapada au facut ca vizibilitatea sa fie si mai redusa, iar femeia a fost lovita in plin. Medicii care au sosit imediat dupa accident nu au mai putut face mare lucru.

Din pacate, insa, acesta nu este primul incident in zona. Traversa, plasata intr-o curba, este des folosita si de oameni si de masini. Localnicii se plang ca vizibilitatea este extrem de redusa, iar accidentele sunt dese. In plus, ei ii critica pe mecanicii de tren pentru ca, mai ales pe timp de noapte, nu trag sirenele cand se apropie de traversa.

Zapada pune probleme. Un microbuz cu 17 persoane s-a rasturnat la Sibiu
S-a grabit la deszapezire, dar a accidentat mortal un pieton!
Graba strica treaba! S-au convins de adevarul zicalei 2 soferi din Capitala
VIDEO PROTVPLUS.RO