Dupa ce si-a omorat sotia in bataie, s-a dus sa se consoleze cu alta femeie

15-12-2009 00:00

UPDATE: "Aveti un cadavru in casa" - a fost anuntul sinistru primit de niste romani din Timisoara, plecati in Germania. Menajera lor era moarta in baie, iar principalul suspect nimeni altul decat sotul ei.

Barbatul are 40 de ani. Parintii lui spun ca luni seara le-ar fi dat un telefon si ar fi incercat sa le spuna ca a omorat-o pe Adriana. Dupa care s-a linistit subit, ba mai mult a plecat in cautarea unei prostituate.

In vreme ce anchetatorii faceau cercetari in casa ororilor, el petrecea fericit intr-un hotel, cu dama de companie. Nu parea un om apasat de grija ca si-a strivit nevasta in bataie.

Calm si zambitor in fata anchetatorilor, Nicolae a recunocut doar cu o jumatate de gura ca este vinovat. Femeia de 33 ani scapa, spun apropiatii, daca ar fi avut puterea sa-si paraseasca la timp sotul care o invinetea mereu. Incasase o bataie sora cu moartea si cu o zi inainte sa isi dea sufletul.

Dureros este ca victima inocenta in acest razboi al parintilor este un baietel de 9 ani, care acum a ramas singur pe lume.

Tags: violente, batai, decese,


VIDEO PROTVPLUS.RO