Luminita Anghel:Dupa tentativa de sinucidere,Madalina avea nevoie de ajutor

Ultima actualizare: 14-10-2012 16:29
Madalina Manole

Madalina trebuia pusa sub supraveghere dupa ce a avut prima tentativa de sinucidere, este de parere Luminita Anghel.

Artista a mai spus ca moartea Madalinei Manole este "cea mai trista veste" pe care a auzit-o in ultima vreme, precizand ca este convinsa ca problemele acesteia erau '''mult mai adanci''' .

"Sunt sub stare de soc. Nu credeam ca este intr-o asemenea stare, am vazut-o mereu ca pe o femeie puternica, implinita, fericita", a spus Luminita Anghel.

Ea a precizat ca nu crede in speculatiile potrivit carora gestul Madalinei Manole ar fi avut legatura cu neimplinirea profesionala din ultima vreme. "Ei i s-a implinit cel mai mare vis, acela de a avea un copil", a spus Luminita Anghel, adaugand ca un copil este mai important decat profesia.

"Din cunostintele personale, am terminat Psihologia, sunt convinsa ca problemele ei erau mult mai adanci si ca, probabil, cei din jur n-au avut timp sau ochi sa observe la momentul respectiv. Odata ce a avut o tentativa de sinucidere, era evident ca va urma o a doua si o a treia. Trebuia pusa sub supraveghere", a mai afirmat Luminita Anghel.

Cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Madalina Manole a fost gasita de personalul de la ambulanta intr-o balta de sange, avand capul spart.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO