Gravida in 5 luni, la 15 ani, a murit in urma unui avort! Ancheta la spital

Ultima actualizare: 23-10-2012 10:55

UPDATE: Au vrut ca fata lor sa nu-si strice viitorul, dar i l-au inchis de tot. Doi parinti din Constanta au pe constiinta, moartea copilei lor de 15 ani.

Fata s-a prezentat la Spitalul Judetean din Constanta si a cerut sa i se faca un avort, desi era deja in cea de-a cincea luna de sarcina. Imediat dupa operatie, fata a intrat in soc hemoragic si a fost internata in sectia de reanimare, unde dupa cateva ore a murit.

Medicul ginecolog a fost suspendat din functie si va fi cercetat de comisia de malpraxis. De asemenea, familia fetei este decisa sa depuna plangere impotiva lui, ca sa-l vada cat mai repede inchis.

Parintii, care si-au insotit fiica la spital si au negociat, se pare, direct cu medicul ginecolog sa-i faca aceasta interventie, nu pot sa intelega acum de ce au pierdut-o. Fata trecuse totusi de perioada in care o sarcina poate fi intrerupta fara riscuri.

Medicul este acuzat si ca inaintea operatiei le-a cerut rudelor fetei o suma consistenta.

Pe baza expertizelor medico-legale, la finalul anchetei medicul risca sa fie trimis in judecata si ar putea sa-si petreaca dupa gratii cativa ani.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO