IMAGINI SOCANTE! O vulpe a murit in chinuri, lovita cu bata de un vanator

Ultima actualizare: 25-10-2012 23:48

Cativa indivizi din Cluj, care pretind ca sunt vanatori, au dat dovada de o cruzime uriasa chinuind doua animale nevinovate. Unul dintre ei a tras intr-un caine hoinar, iar celalalt a batut o vulpe fara mila pana cand a ucis-o. 

La scurt timp dupa ce a inceput partida de vanatoare, o vulpe a fost ranita. Nu glontul o omoara, ci loviturile primite de vanator. Ambele animale pot fi impuscate daca se afla pe domeniul de vanatoare. Problema este legata de modul in care au fost ucise.

Dupa toate regulile vanatorii, animalul nu trebuie lasat sa se chinuiasca, asa cum au procedat vanatorii.

Sefii vanatorilor din Cluj spun ca legea nu interzice uciderea vulpilor si nici a cainilor hoinari. Dar pentru cruzimea de care au dat dovada colegii lor vor fi sanctionati.

Pana sa se lamureasca vanatorii intre ei, reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor vor duce imaginile la politie.

Culmea este ca amandoi indivizii au vechime de peste 10 ani in domeniu si ar trebui sa stie aceste reguli. Faptele lor intra sub incidenta Legii privind protectia animalelor, acolo unde astfel de cruzimi sunt pedepsite cu inchisoare de la 6 luni la trei ani sau cu amenda penala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO