Explozie mistuitoare in Timis! Cinci copii au ajuns in spital


Ultimul update: Joi 14 Iunie 2012 10:57
Data publicarii: Vineri 10 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Timisoara

Cinci copii au ajuns la spital plini de arsuri dupa explozia unei case din localiatatea Belint, din judetul Timis. Si totul dintr-o joaca a celor mici pe care parintii i-au lasat nesupravegheati.


Copiii erau singuri in bucatarie si se pregateau de culcare. La un moment dat unul dintre ei a aruncat o recipient de plastic in soba. Era chiar bidonul cu benzina, pe care tatal lor il folosea ca sa aprinda focul.

Explozia a fost atat de puternica, incat s-a auzit in toata comuna Belint, aflata in apropiere de Lugoj. Geamurile casei s-au facut tandari si flacarile s-au raspandit imediat . Vecinii s-au repezit sa-i scoata pe copii pe brate din locuinta cuprinsa de foc.

Sunt patru victime care prezinta arsuri pe toata suprafata corpului e vorba de arsuri de gradul 2 si 3.
dr. Adrian Veres- medic Ambulanta Lugoj

Fata cea mare, de 16 ani, a ajuns la spitalul judetean din Timisoara la sectia de arsi. Este in stare de soc si are arsuri de gradul doi pe fata, maini si picioare. Ea a fost cea care a fugit in vecini sa dea alarma cand a vazut ca incaperea este cuprinsa de flacari uriase. Ceilalti patru au ajuns la spitalul de copii: doi dintre ei, un baietel de doi ani si o fetita de zece sunt la terapie intensiva.

Vecinii familiei atat de lovite de soarta nu stiu cum sa ii mai ajute pe omeni. Sunt sarmani si daca nu le intinde cineva o mana de ajutor isi vor petrece iarna sub cerul liber.Tags: explozie, timis, copii,

Explozie, urmata de incendiu, intr-o localitate din Bihor
Incendiu de proportii la o gospodarie din judetul Sibiu
Acoperisul unei case a fost mistuit de flacari
VIDEO PROTVPLUS.RO