O femeie sustine ca ea a condus masina care a spulberat doi copii!

15-08-2009 00:00


UPDATE - Se numea Giani si era un baietel sarac, din mahalaua Ferentari, care n-a mai apucat sa mearga, din toamna, la scoala. Baiatul a fost strivit vineri seara, de o masina in viteza, in timp ce se plimba cu sora lui pe langa trotuar.

 

Fetita traieste, dar este in coma. Soferul vinovat a fugit de langa cele doua trupuri firave, cazute intr-o balta de sange. Ulterior, o femeie si-a asumat fapta, numai ca declaratia ei nu se potriveste cu ce au vazut vecinii victimelor.

Mama celor doi copii isi frange mainile de durere. Sunt atat de saraci, incat baiatului nu i-au mai facut o poza de la 1 an si jumate, iar el trecuse de 6. Vineri seara era cu Gabriela, sora sa. Mergeau la un magazin din vecini. Abia au pasit pe sosea, ca au si fost spulberati.

Intr-un nor de praf au ramas cei doi copii. Adultii, care erau in curte, au auzit bufnitura si au alergat intr-un suflet. Niciunul nu mai misca. Si acum sunt confuzi cand retraiesc cosmarul.

Oamenii care stau in zona spun ca, in general, masinile circula cu viteza mare pe strazile dintre case, pline de lume.

La cateva ore dupa aceasta teribila tragedie, la Politia Rutiera s-a prezentat o femeie care a declarat ca ea ar fi fost la volan si ca a fugit de teama sa nu fie linsata. Greu de stabilit, mai ales ca martorii sustin si acum ca masina ar fi fost condusa de un barbat.

VIDEO PROTVPLUS.RO