A trecut prin foc sa-si scoata copilul aflat in casa cuprinsa de flacari

Ultima actualizare: 06-05-2012 00:29

Lovitura dupa lovitura pentru o familie din Arad: o mama a trecut pur si simplu prin foc, ca sa-si salveze mezinul, in varsta de 3 ani, din incendiul care le-a cuprins locuinta. A reusit, dar acum este pe drumuri, cu tot cu cei doi baieti.

 

Cel mare, in varsta de 8 ani, era cu ea in curte, la curatenie, cand a izbucnit parjolul. Din cauza cosului infundat, arata ancheta.

Si vecinii au incercat sa dea o mana de ajutor - au fost insa neputinciosi in fata valvataii.

Femeia de 33 de ani este disperata - a ramas fara casa si nu stie unde isi va creste baietii. Impresionati, vecinii s-au oferit sa ii gazduiasca, pana primesc o locuinta sociala.

De aproape un an, nu mai are nici sot, gasit mort intr-un vagon cisterna plin cu motorina, la sute de kilometri de casa. Barbatul fura resturi de combustibil din vagoanele-cisterna din gara Arad. I s-a facut rau de la vaporii toxici si a cazut in rezervor. Trei saptamani a fost plimbat cadavrul lui prin toata tara, timp in care vagonul a fost golit si umplut de trei ori. Tarziu, un muncitor a observat trupul.

Mama si cei doi copii stau acum in spital - medicii au insistat sa mai ramana - nu pentru ca ar avea nevoie de ingrijiri speciale, ci pentru ca n-aveau unde merge.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!