Deznodamant tulburator in cazul barbatului mort intr-un vagon cisterna

Dată publicare: 27-01-2009 00:00
Dată actualizare: 13-05-2012 07:31


Este vorba despre tanar care a murit la Arad si a fost plimbat doua saptamani mii de kilometri, prin toata tara, pana sa fie gasit.


Barbatul incercase sa fure combustibil din recipient, ca sa isi poata intretine cei trei copii si parintii, spune printre lacrimi sotia sa. Imediat dupa sarbatori fusese concediat.

Tanarul de 28 de ani avea trei copii: cel mai mare de doi ani, cel mai mic de sase luni. Dat afara de la firma de constructii la care lucra, a incercat sa isi gaseasca alt serviciu. Cum peste tot primea doar refuzuri, a gasit alta metoda sa-si intretina familia. Prin spatele casei lui trecea calea ferata pe care erau garate cisterne cu combustibil. Fura resturile ramase in vagoane si le vindea, sa faca rost de bani.

De pe 9 ianuarie, insa, n-a mai venit acasa. Sotia l-a dat disparut la politie si l-a cautat pretutindeni. Legistii spun ca barbatul a murit asfixiat cu vapori dupa ce a cazut intr-un vagon cisterna la Arad

De acolo, garnitura a plecat la rafinaria Arpechim Pitesti, unde recipientul in care se afla cadavrul a fost incarcat cu zeci de tone de motorina. Vagonul a ajuns apoi la Jilava, Chitila si din nou Pitesti, timp in care a fost descarcat si incarcat fara ca nimeni sa observe trupul.

Un politist din Arad a vazut stirea la televizor, cu descoperirea facuta intr-un final langa Pitesti, si a sunat la colegii de acolo. A primit fotografiile cadavrului, le-a aratat sotiei celui disparut si asa a inceput o perioada neagra pentru familia ramasa acum fara niciun sprijin.


VIDEO PROTVPLUS.RO