L-a batut cu pumnii si picioarele pentru ca i-a zis ca nu vede la tabla!

Ultima actualizare: 24-10-2012 18:53

Grav incident la un liceu din Dambovita, unde doi elevi de 16 ani s-au incaierat violent in clasa, in timpul cursurilor. Motivul i-a uimit pe toti - unul i-a reprosat celuilalt ca este prea inalt si nu poate vedea la tabla.

Cei doi elevi s-au luat la harta la ora de matematica. Martorii povestesc ca profesoara nici n-a avut timp sa reactioneze cand, dupa un schimb dur de replici, unul dintre baieti s-a napustit cu pumnii asupra celuilalt. Baiatul lovit a fost transportat urgent la spital.

Cazul a ajuns acum in atentia consiliului profesoral. Conducerea liceului a cerut, de asemenea, ajutorul psihologului scolar pentru a preveni repetarea unor asemenea incidente.

Profesorii spun ca elevul agresor nu a mai dat pe la scoala de cand si-a batut colegul, desi directoarea liceului i-a cerut sa vina atat el, cat si parintii.

Se pare insa ca mama si tatal acestuia nu au stat de vorba cu nimeni pana acum. Baiatul va fi sanctionat pentru ca si-a bagat colegul in spital unde va sta cel putin 5 zile, anunta medicii.

Conducerea liceului spune ca ia in calcul si varianta de a-l exmatricula. Pe fir ar putea intra si politistii. Daca elevul agresat va depune plangere, colegul sau risca sa fie cercetat pentru loviri si alte violente.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!