Aproape de dezastru: incendiu langa un depozit de carburanti din Iasi

Ultima actualizare: 11-04-2012 03:50

UPDATE: Tensiune maxima intr-un cartier din Iasi, unde zeci de localnici au privit cu sufletul la gura cum pompierii lupta sa opreasca inaintarea unui incendiu catre un depozit de carburanti.


Focul a cuprins aseara o locuinta, iar echipele de interventie au facut eforturi sa elimine un dublu pericol de explozie. In casa ravasita de foc erau doua butelii, in timp ce la doar 50 de metri de imobil era depozitul de carburanti.

In urma incidentului, doua persoane s-au intoxicat cu fum. Anchetatorii banuiesc ca focul ar fi pornit de la o priza, care s-ar fi supraincalzit. Flacarile s-au raspandit apoi intreaga locuinta si amenintau depozitul de carburanti din apropiere.

Pompierii au intervenit rapid si au oprit la timp extinderea incendiului si au reusit sa elimine pericolul de explozie, dupa ce au recuperat cele doua butelii din imobilul care ardea.

Au stins insa focul dupa doua ore de eforturi sustinute. Cele doua persoane intoxicate au primit ingrijiri medicale, iar doctorii spun ca starea lor este stabila. Cat despre pagube, anchetatorii au spus ca sunt de zeci de mii de lei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO