Politist, acuzat ca a batut un tanar de 17 ani

Ultima actualizare: 28-08-2012 04:27

Este postura in care a ajuns un politist din Dolj, acuzat ca ar fi lovit un baiat de 17 ani. Adolescentul sustine ca omul legii l-ar fi batut pentru ca nu vroia sa recunoasca un furt despre care el spune ca nu l-a comis.

Parintii l-au dus la spital cu rani la spate si pe fata si cer sa se faca dreptate. Politistul, care este acum cercetat, respinge toate acuzatiile.

Baiatul s-a plans familiei ca a fost chemat impreuna cu fratele sau la postul de politie ca suspecti in cazul unui furt de lemne comis in urma cu cateva zile, intr-o padure din apropiere.

Adolescentul sustine ca politistul l-a obligat sa declare ca el ar fi hotul, si, pentru ca a refuzat, s-ar fi napustit asupra lui cu bastonul de cauciuc.

Tanarul spune ca apoi politistul i-a pus catusele si l-a dus acasa, unde l-a abandonat in fata portii.

Baiatul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgente Craiova, unde a primit ingrijiri medicale. Revoltati, parintii ameninta ca vor depune o plangere impotriva politistului.

Omul legii sustine insa ca dreptatea este de partea sa si ca nu l-ar fi lovit pe baiat. In postura pagubitului, padurarul ia apararea politistului si spune si el ca baietii ar fi vinovati.

Anchetatorii incearca acum sa faca lumina in acest caz. Daca va fi gasit vinovat, politistul risca sa fie sanctionat drastic sau chiar sa fie concediat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!