Agent special din Politia de Frontiera Timis, gasit impuscat in cap!

Ultima actualizare: 19-04-2012 17:37

Tanarul a fost gasit noaptea trecuta, in parcarea sectiei unde lucra, pe bancheta din spate a masinii sale. Ceilalti politisti au vazut sange curgand din autoturism si l-au descoperit pe om impuscat in cap, cu pistolul din dotare.


Barbatul, unul dintre oamenii experimentati de la trupele speciale, a fost gasit mort putin dupa ora 1.00. Impuscat in cap, in masina incuiata. Era pe tura la sediul Politiei de Frontiera. Cateva minute mai devreme, iesise afara sa fumeze, spun colegii care l-au gasit.

Agentul de 34 de ani se intorsese din concediu de doua saptamani. Parea chiar foarte relaxat, isi amintesc colegii. Nu vor sa creada ca s-a sinucis, desi, la prima vedere, probele par sa sustina aceasta ipoteza.

Politistii spun ca agentul nu ar fi avut probleme la serviciu. Varianta ca el sa fi fost amenintat de vreun infractor nu e exclusa, dar colegii sai nu cred deloc in ea. La fiecare misiune avea cagula pe fata si nu putea fi recunoscut. 

In plus, nici sotia lui nu stia sa fi avut vreun necaz. Nici macar probleme financiare nu aveau. Si totusi, ceva il framanta.

Criminalistii au ridicat probe din masina in care s-a produs nenorocirea, dupa care autoturismul a fost dus pentru expertiza. Procurorii spera sa explice astfel daca masina a fost inchisa de agent din interior sau daca altcineva putea face asta de afara. 

A fost gasit si telefonul mobil al victimei, iar anchetatorii verifica acum cu cine a vorbit ultima data politistul sau daca pot gasi informatii pretioase in mesajele si apelurile inregistrate. 

Vineri  au fost audiati colegii care erau de serviciu noaptea trecuta, dar si rudele agentului. Barbatul se recasatorise acum 1 an si nu avea copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO