A inghitit cocaina ca sa scape de razia politistilor din Cluj si Salaj!

Ultima actualizare: 09-10-2012 22:28

Mai multi traficanti care le vindeau droguri elevilor si studentilor din Cluj si Salaj au fost descoperiti de politisti. In timpul descinderilor, un suspect a inghitit aproape un gram de cocaina, sperand ca nu va fi prins.

Barbatul nu s-a gandit nicio clipa ca va fi in pericol de moarte. Daca punguta s-ar fi spart si drogul extrem de puternic ar fi ajuns in sange, omul ar fi suferit un stop cardio-respirator. A fost dus imediat la Urgenta, unde medicii i-au scos cocaina din stomac.

Oamenii legii au reusit sa anihileze o retea de traficanti de stupefiante, care furniza droguri pentru mai mult de 50 de consumatori, multi dintre acestia elevi si studenti.

Politistii din Cluj si Salaj au facut sapte descinderi la tot atatea domicilii suspectate ca adapostesc traficanti sau consumatori de droguri.

Peste cinci kilograme de hasis, 1000 de comprimate de ecstasy si un kilogram de cannabis au fost aduse din Spania si vandute liceenilor si studentilor din Cluj si Zalau.

Oamenii legii au confiscat 170 de pastile ecstasy si 70 de grame de hasis. Reteaua functioneaza, se pare de peste un an de zile, timp in care membrii acesteia au livrat pe piata peste cinci kilograme de hasis si 1.000 de pastile ecstasy.

Pana acum, in acest caz au fost audiati 30 dintre clientii retelei. Doi dintre traficanti au fost retinuti, iar alti sase nu au voie sa paraseasca localitatea pana la terminarea anchetei, cand ar putea fi si ei arestati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO