A alunecat si a cazut 15 metri in gol, pentru ca voia sa faca o poza!

10-05-2009 00:00

Tragedie la Cascada Urlatoarea, de langa Busteni. Un tanar de 25 de ani s-a prabusit de la cel putin 15 metri, dupa ce s-a aventurat pe marginea prapastiei, ca sa faca o poza. A pasit gresit si a cazut direct in bazinul cu apa rece sloi.

 

In cadere, tanarul de 25 de ani s-a lovit la cap si la coloana si, in plus, a intrat in soc hipotermic - apa din bazinul cascadei este foarte rece.

Cand au ajuns, salvamontistii l-au gasit scos de prietenii lui si l-au dus urgent la spital. Este insa in stare foarte grava.

Tanarul, dintr-o localitate din Ploiesti, venise impreuna cu prietenii sa faca o drumetie din Busteni. N-a tinut cont nici de pietrele alunecoase de la marginea cascadei si nici de faptul ca nu avea o incaltaminte pentru munte, iar asta l-a costat scump, spun salvamontistii.

In plus, prietenii lui, care l-au scos din apa, n-ar fi trebuit sa-l duca si mai departe pe brate, mai spun specialistii, care avertizeaza ca, in asemenea cazuri, victimele trebuie lasate pe o suprafata dreapta, pana la sosirea medicilor.

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO