Gravida in sase luni, batuta cu ranga de un talhar!

Ultima actualizare: 26-10-2012 19:13

O tanara de 28 de ani, insarcinata in sase luni, a fost batuta cu o ranga de fier de un hot, pana cand a cedat si i-a spus monstrului unde isi tine banii. Cumplita intamplare s-a petrecut in comuna 1 Decembrie, din Ilfov.


Dupa ce a luat 1.500 de euro din casa, hotul a fugit.  Femeia a fost abandonata intr-o blata de sange.  Abia a reusit sa se tarasca pana la vecini, sa ceara ajutor. Acum este in spital, cu capul spart in mai multe locuri si plina de vantai. Sarcina sa nu este, insa,  in pericol, Mai mult, tanara da semne ca isi revine.

Alina Mahruc povesteste ca era singura acasa. I s-a parut ca aude zgomote in curte. Cainii latrau, incercand, parca, sa o  avertize pe femeie ca e este in primejdie.

Batuta, tanara i-a dat hotului toti bani. Individul a dat semne ca pleaca...Nu a parasit, insa, locuinta, pana nu si-a mai lovit victima de doua ori.  Sotul Alinei a inlemnit cand a intrat in casa.

Barbatul are o banuiala in legatura cu talharii care i-au bagat nevasta in spital. In functie de cate zile va petrece gravida in spital, cel care a lovit-o risca sa fie acuzat de tentativa de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO