Mesajul transmis de Mihai Şora înaintea alegerilor europarlamentare de duminică. VIDEO


Ultimul update: Joi 23 Mai 2019 23:07
Data publicarii: Joi 23 Mai 2019 22:57
Categorie: Alegeri Europarlamentare
Mihai Sora in Piata Victoriei

Scriitorul Mihai Şora a transmis, joi, un mesaj audio pe pagina sa de Facebook, prin care îi îndeamnă pe români să meargă la vot, pentru a schimba ţara.

Mihai Șora susține că orice vot contează și "om cu om – putem schimba o țară".

"Dragi prieteni, ne așteaptă zile aspre, apăsătoare, în care va trebui să căutăm în noi înșine, să găsim și să folosim toate resursele de vrednicie și însuflețire. Fiecare vot contează și – om cu om – putem schimba o țară, o putem ridica din necazurile în care, astăzi, se zbate. Destinul României este un destin european, iar Europa nu înseamnă un construct birocratic, nu înseamnă un „experiment“ social. Europa nu este o vorbă în vânt, după cum nu este – nu poate fi! – una fără noimă ori fără greutate. Europa are chipul nostru: al meu, al tău… Al Bucuriei. Europa suntem noi", este mesajul transmis de Mihai Șora pe Facebook.

Duminică, în România și în țările UE au loc alegeri europarlamentare. Românii pot opta, de asemenea, să răspundă la întrebările referendumului pentru justiție, convocat de președintele Klaus Iohannis.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO