Retete pentru salvat o afacere: restaurantele care-si cuceresc clientii
Restaurantul unde-ti condimentezi singur mancarea, barul unde e obligatoriu sa faci mizerie pe jos sau localul unde friptura e gatita in fierul de calcat al bunicii.
Sunt tot atatea idei cu care unii patronii si-au uimit si cucerit clientii, in aceste vremuri in care sunt tot mai putini cei care iau masa in oras.
In acest restaurant din Brasov, clientii iau parte la pregatirea felurilor comandate, ba chiar dau indicatii.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Putin mai la sud, in Sinaia, clientii unui restaurant pot comanda fripturi in fier de calcat cu carbuni. Oamenii pot cere carne gata facuta sau o pot pregati singuri, la masa.
Nu foarte departe, se afla un club unde alunele sunt din partea casei, iar traditia localului cere neaparat sa arunci cojile pe jos.
Stratul de coji de pe podea e masura succesului.
Intr-un alt restaurant, arta e la ea acasa. Localul reconstituie atmosfera anilor 30, iar piesa de rezistenta este... toaleta!
Patronii spun ca daca afacerile le vor merge bine vor investi tot in restaurante nonconformiste in care clientii sa devina, de exemplu, ospatari sau manageri pentru o zi.