Secretul transformarii Andreei Marin: "Totul e dupa sfatul specialistului". Ce face in fiecare dimineata
Cozonacii pufosi, facuti in vatra de pamant si poalele-n-brau de acasa, de la Moldova. Ne poveste despre ele, cu drag si dor de copilarei, Andreea Marin.
Constienta, in acelasi timp, ca excesele trebuie echilibrate imediat prin miscare si reducerea portiilor a doua zi dupa rasfat...
In plina transformare de imagine, Andreea profita de aceste zile si se relaxeaza la iarba verde, acasa la ea, in gradina.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Andreea Marin: "Sunt foarte energica in situatii ce tin de criza de timp, lucrez foarte bine sub presiunea adrenalinei, dar am nevoie de echilibru, ca orice om."
Oana Cuzino: "Dar ce anume te relaxeaza pe tine."
Andreea Marin: "Dimineata noastra incepe cu picioarele goale, in iarba. Imi place sentimentul asta de mangaiere a ierbii si cu roua de dimineata... Totul a pornit de la zero in bucatica nostra de gradina, nu-i o gradina mare, precum vezi, dar e foarte ingrijita si iubim plantele de parca ar fi membri din familia noastra.
Noi ne bazam foarte mult pe ceea ce produce gradina noastra. Totul incepe cu semintele."
Am vrut sa aflam mai multe despre intregul regim de viata al Andreei. Mai ales ca se afla in plin elan al schimbarii.
Andreea Marin: "Nu fac nimic fara sfatul specialistului, nu consider ca ceea ce ii face bine unei vecine de la un alt etaj e bun si pentru mine. Imi fac analizele cand am de gand sa urmez o dieta... Daca azi fac un exces alimentar, maine fac miscare si imi reduc aportul de mancare. Asta inseamna dieta echilibrata, nu restrictii culinare, pentru ca mie imi place sa gust ceva dulce."
Andreea Marin: "Ma bazez mult pe supe creme, pe ceaiuri bune si consistente. Ceaiul nu e neaparat doar apa colorata, ci poate contine - am cateva retete - multe ingrediente. Sunt ceaiuri facute din legume, seminte, fructe, facem cam 2 litri si bem asta de dimineata pana seara in loc de apa."