Laura Cosoi spune povestea celui mai solicitant rol din viata ei. Cum a reusit sa dribleze zilele sufocante prin alimentatie

17-04-2015 13:06


Laura Cosoi vine, saptamana vitoare, pe marile ecrane cu un rol colorat. In filmul "Cel ales" o gasim vicleana, vulcanica si... vulgara. Atat de multa enegie se iroseste pe platourile de filmare.

Laura stie sa dribleze ziua sufocanta: mananca bine dimineata si la pranz. Si nimic dupa ora 18.00.

Machiata vulgar si experta in expresii colorate de coltul strazii. Laura Cosoi a avut parte de cel mai dificl rol al vietii ei in lung metrajul pe care il puteti vedea pe ecran saptamana viitoare. A exersat in timpul liber permanent, ca sa fie credibila.

Ii plac povestile noi si.... transparente. Ne da un exemplu de transparenta din propria viata: "Cand am suferit, am suferit, cred ca oamenii nu trebuie sa se imbete cu apa rece si sa spuna vreau o viata ca a Laurei Cosoi sau ca a nu stiu cui. E gresit si tocmai asta nu vreau. Nu ma operez, sunt demachiata, am suferit in dragoste".

De la experiente de viata trecem la experiente alimentare. Laura pare sa fi descoperit formula magica: "Dupa ora 18.00 nu mai mananc nimic, nu mananc dulciuri si paine. Nu mi-e foame. Oamenii spun: 'Cum masa la 18.00, pai eu ma culc la 00.00'. Asa si? Nu trebuie sa mananci doar pentru ca esti treaz".

De curand a venit din Portugalia, unde cina se ia la miezul noptii la restaurant: "Rezevarea de face la 20 - 21 seara. Aici e 22-00 seara, cum pot mananc la 11 seara? Nu ma infometez".

Se numeste crononutritie si masa, nu mai tarziu de ora 18.00, se incadreaza perfect in asa-numitul bioritm. Spre exemplu, ficatul incepe sa-si exercite functia de detoxifiere intre orele 1 si 3 dimineata. De aceea, e normal sa mancati cu trei-patru ore inainte de somn si sa adormiti in jurul orei 22. Pentru ca singura care va spune ce, cand, cum si unde sa mancati e chiar fiziologia... digestiei.