Beneficiile de a avea în casă o pisică sau un câine. Explicațiile specialiștilor

Ultimul update: Duminica 16 Septembrie 2018 10:53
Data publicarii: Duminica 16 Septembrie 2018 00:00
Categorie: CSID

Alergia la motan provoacă cele mai severe forme de astm de această natură. Este foarte greu de controlat! Totuşi, avem în spate 30 de ani de studii care ne spun să stăm cât mai mult lângă animale. Astfel încât sistemul imunitar uman să se auto-regleze.

Dacă îmbrăţişaţi această teorie sau pur şi simplu sunteţi iubitori de câini sau pisici, cu siguranţă v-aţi întrebat care dintre animale îi este mai util omului. 

Bobiță nu mai e deloc Bobiță. A rămas Bob că a crescut. Diana şi Bob au o relaţie perfectă. El este un motan tare ordonat. Nu lasă păr prin casă. Asta înseamnă că îşi protejează un pic stăpâna.

Cantitatea de proteină declanşatoare de alergii este cea mai mare la motani.

Dr. Claudia Nechifor, medic primar alergolog: "Este hormonal secretata această proteină şi ea se găseşte în saliva, este un animal curat".

Alergenii de pisică sunt în orice casă, pe orice haină. Chiar dacă nu aţi interacţionat recent cu vreun animal. V-aţi da seama dacă aţi suferi de alergii. Criza asmatică provocată de pisică este severă.

Şi, totuşi, câine sau pisică este întrebarea celor mai mulţi dintre noi. Pentru un iubitor de câine răspunsul poate fi unul singur. Pentru sistemul imunitar uman însă răspunsul pare să nu fie câinele.

O pisică lângă fiecare copil este un amănunt obligatoriu, din perspectiva alergologilor. Înseamnă protecţie activă la păr de animale! Pentru o protecţie imunitară ridicată însă: pisica plus câine. Motivul are un nume complicat. Endotoxinele pe care le aduc.

radiografie dinti
Copiii din România nu mai ştiu să se spele pe dinţi. Metoda folosită înainte de '89
Metoda prin care pot fi eliminate fără dureri venele vizibile de pe picioare
De ce e bine să bem tărie după o masă copioasă. Cantitatea recomandată de medici
Cum ne putem lăsa de fumat ignorând efectele adverse ale medicamentelor. Sfatul medicilor
Importanța consumului de orez pentru digestie. Recomandările medicilor
Pagubele iremediabile pe care alcoolul le face la nivelul creierului
CSID
Două cupluri tinere din 10 nu pot avea urmaşi în România. Care este principala cauză