2 pahare de apă băute dimineaţa ne pot face mai inteligenţi. Explicaţia medicilor


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 28 Septembrie 2018 12:21
Categorie: CSID - Ce se întâmplă, doctore?

Apa bate cafeaua de dimineaţă! Iar pentru explicaţie - una spectaculoasă - mergem la nivelul ficatului!

Totuşi, pentru protecţia rinichilor, apa - băută şi în cantităţi corecte - nu e suficientă! De fapt, pentru a ocroti cele două organe vitale şi pentru a asigurară funcţionalitatea lor a la longue, trebuie să vă ţineţi departe de două boli: diabetul şi hipetensiunea. Ambele pot fi prevenite. Ambele pot duce, însă, la un moment dat, la dializă.

Din păcate, cu o cafea activăm infim din creier! De fapt, cine vrea să fie deştept trebuie să îşi înceapă ziua cu 2 pahare de apă. Când beau apa pe stomacul gol, pornesc ficatul. E cheia de pornire a ficatului -imediat cum m-am trezit odată ce am pornit ficatul, el îşi ia din depozitele lui de glicogen zahar şi îl trimite spre creier. Iar creierul nu funcţionează cu cafeină, ci cu glucide.

Fără apă nu suntem la performanţele intelectuale normale. 35 de ml de apă înmulţit cu numărul de kilograme ar fi cantitatea zilnică adaptată fiecăruia.

Capacitatea funcţională a rinichilor nu se pierde doar prin poluare şi prea puţină apă. Cei mai mulţi pacienţi care ajung la dializă au două boli în plus. Ambele pot fi prevenite prin stil de viaţă.

De asemenea, ficatul limitează pagubele din plamâni produse de poluare. Şi de acest organ aveţi grijă cu apă de dimineaţă. Simultan, faceţi prevenţie şi pentru hipertensiune şi diabet. Aceaste legături sunt importante. Pentru că ne privind organismul că pe un întreg, nu ca pe o căsuţă care adăposteşte organe.

Selfie în spuma de lapte. Unde se poate bea o cafea cu portretul clientului
Românii au devenit pretenţioşi la cafea.
Români arestați într-un hotel, în Italia. Ce ascundeau într-o valiză cu cafea