Momentul in care o barca plina cu refugiati se scufunda la 100 m de tarm. Cum incearca un tata disperat sa-si salveze copilul

Ultima actualizare: 17-09-2015 03:23
barca imigranti

In timp ce Europa abia mai face fata valului de imigranti, noi barci pline cu refugiati traverseaza zi de zi Marea Egee, o calatorie ce naste drame.

Duminica, 34 de oameni, printre care patru bebelusi si 11 copii, au pierit, dupa ce ambarcatiunea lor s-a scufundat in largul insulei grecesti Farmakonis, scrie Daily Mail.

Si alte cateva zeci de imigranti au evitat moartea doar pentru ca barca lor s-a scufundat in apropiere de tarmul insulei Lesbos. Pozele facute de un fotograf duminica surprind momentul in care o alta barca pneumatica supraincarcata s-a scufundat in apele marii Egee, la doar 100 de metri de insula Lesbos.

 

15 of them were young children, including four babies

Posted by Daily Mail on Monday, 14 September 2015

Intr-una dintre imagini, un tata sirian inoata spre tarm tinandu-si in brate copilul. Alte fotografii arata mai multi copii si adolescenti agatandu-se cu disperare de barca scufundata. Odata ajuns pe insula, un baiat isi trage sufletul, ingrijit de conationalii sai, in timp ce o fetita plange speriata.

Fotografiile dramatice au fost realizate in aceeasi zi in care 34 de refugiati, printre care 11 copii si patru bebelusi, au murit inecati in larg, incercand sa ajunga pe insula greceasca Farmakonis.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO