Distractie periculoasa. Doi copii de 9 si 10 ani au dat foc unui tobogan, in Otelu Rosu

Ultima actualizare: 07-04-2014 07:07
Tobogan

 Un tobogan situat intr-un spatiu special amenajat pentru copii din Otelu Rosu a fost cuprins de flacari, dupa ce doi minori si-au gasit un mod periculos de a se juca: au aprins mai multe chibrituri in apropierea toboganului.

 S-a intamplat joi, 3 aprilie, cand politistii din Otelu Rosu au fost alertati despre faptul ca in spatiul amenajat pentru copii, situat in spatele salii de sport de pe strada Libertatii, s-a produs un incendiu.

Cand au ajuns la fata locului, oamenii lefii au constatat flacarile au cuprins un tobogan din material plastic, fara a fi inregistrare alte pagube materiale sau victime omenesti. Incendiul fusese deja stins de catre pompierii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta Otelu Rosu.

In urma verificarilor, politistii au descoperit ca incendiul a fost provocat de doi minori in varsta 9 si 10 ani, ambii din Otelu Rosu, care se jucau in spatiul amenajat, in afara orelor de curs si care au aprins mai multe cutii de chibrituri in zona toboganului.

„Valoarea prejudiciului urmeaza sa fie comunicata ulterior de catre Primaria Orasului Otelu Rosu, care administreaza spatiul de joaca unde a avut loc incendiul”, au transmis reprezentantii Politiei Caras-Severin.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO