(P) Black Friday pe Flip.ro - Reduceri de până la 800 de lei la cele mai populare modele de telefoane

flip
StirilePROTV

Flip.ro, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor, pe care le reintroduc pe piață ca noi, a pregătit oferte de Black Friday pentru cei care plănuiesc să își schimbe telefonul. 

Campania se desfășoară în perioada 9-12 noiembrie și vine cu reduceri de până la 800 lei la cele mai populare modele, oferind alternative mai prietenoase cu buzunarul românilor.


Flip.ro, tânărul start-up românesc care încurajează economia circulară prin recondiționarea telefoanelor și tabletelor, pe care le reintroduc pe piață ca noi, a pregătit oferte de Black Friday pentru cei care plănuiesc să își schimbe telefonul în această perioadă. Campania se desfășoară în perioada 9-12 noiembrie și vine cu reduceri de până la 800 lei la cele mai populare modele, oferind alternative mai prietenoase cu buzunarul românilor.

Reduceri mari la prețuri deja mici

Cel mai popular eveniment de cumpături din România și din întreaga lume vine cu reduceri semnificative la cele mai îndrăgite branduri. Mai mult, pentru cei care nu au testat încă experiența Apple sau vor să își schimbe device-ul, ofertele Flip.ro pentru modelele selectate de iPhone pleacă de la 99 lei. Alte oferte care se vor găsi pe website de Black Friday includ:

  • iPhone 12 Pro 64GB Foarte Bun la 2499.99 lei (reducere de 500 de lei);
  • iPhone 13 Pro Max 128GB Foarte Bun la 3999.99 lei (reducere de 370 de lei);
  • iPhone 11 64GB Foarte Bun la 1499.99 lei (reducere de 340 de lei);
  • iPhone 12 mini 64GB Foarte Bun la 1699.99 lei (reducere de 300 de lei).

De Black Friday prețurile deja mici au fost reduse, iar pe Flip.ro orice model de telefon recondiționat are garanție 2 ani. Compania a pregătit stocuri generoase și oferte atrăgătoare la modele de iPhone, Samsung, Xiaomi și Huawei, devenind alegerea Smart pentru toți cei interesați să-și schimbe telefonul sau să achiziționeze telefoane pentru firmă.

Nou e pe moment, smart e permanent

Întregul proces de achiziționare a unui telefon de pe Flip.ro este rapid, sigur și confortabil, 100% online.
Cu ocazia Black Friday, prețurile telefoanelor recondiționate devin și mai accesibile, fiind însoțite de beneficii similare telefoanelor noi, precum garanție 2 ani, drept de retur în 30 de zile, livrare la punctele easybox, verificarea conținutului coletului la primire ori plata în până la 60 de rate sau cu factură pe firmă. Flip.ro încurajează achizițiile durabile, oferind cumpărătorilor telefoane recondiționate la cele mai înalte standarde din industrie și, totodată, cele mai mari reduceri în timpul celui mai mare eveniment de vânzări al anului. Mai mult, pentru o experiență fluidă într-o perioadă atât de aglomerată, echipa de Customer Support este gata să răspundă cu promptitudine clienților la orice întrebare.

Anul trecut, cumpărătorii au petrecut în medie 5 minute pe platformă, epuizând rapid stocurile la cele mai populare telefoane.

Peste 14.000 de device-uri își așteaptă noii proprietari în depozitul Flip.ro

Toate telefoanele au trecut printr-un proces riguros de verificare care include 67 de teste de calitate, și au fost recondiționate la cele mai înalte standarde de peste 100 de specialiști din service-ul Flip din București. Toate device-urile comercializate de Flip au o sănătate a bateriei de peste 85% și oferă toate beneficiile unui produs nou: experiența de unboxing, livrare rapidă, garanție 2 ani, drept de retur 30 zile și suport pentru clienți.
Astfel, Flip.ro își propune să democratizeze accesul la tehnologia de ultimă generație, oferind clienților posibilitatea de a economisi bani și de a proteja mediul. Mai mult, alegerea unui telefon recondiționat contribuie la protejarea planetei prin reducerea cu până la 63% a emisiilor de CO2 provenite din producție. Acest comportament încurajează economia circulară și responsabilizează consumul, reducând e-waste-ul și utilizarea de resurse.

Iar pentru că siguranța este pe primul loc, compania deține certificat ISO 17065, un program autorizat de ștergere a datelor. Mai mult, Flip.ro dispune de un service de peste 1000 metri pătrați unde se desfășoară toate aceste activități de testare și recondiționare. Procesul implică etape precum recepția echipamentelor, despachetarea și înregistrarea în CRM, controlul calității, inspecția tehnică, service-ul, inspecția tehnică pentru confirmarea calității finale a produsului și inspecția estetică pentru a grada produsul în 4 categorii: Ca Nou, Excelent, Foarte Bun și Bun. Procesul se încheie prin fotografierea fiecărui device în parte și urcarea pe site.

Articol recomandat de sport.ro
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”
Ei sunt cei mai răi ultrași din Champions League: ”Inspiră teamă. Interesați mai mult de scandaluri decât de fotbal”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Spitalul Memorial Băneasa – sistemul medical ,,din afară”, acum, ȋn România
(P) Spitalul Memorial Băneasa – sistemul medical ,,din afară”, acum, ȋn România

De peste 20 ani, românii au căutat o nouă șansă la viață și sănătate ȋn spitalele din cadrul grupului Memorial.

(P) Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate cu granturi totale de 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate cu granturi totale de 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România anunță lansarea ediției de anul acesta a programului Raiffeisen Comunități, acceleratorul de ONGuri în sustenabilitate cu granturi totale de 1 milion de euro, proiect dezvoltat împreună cu Asociația pentru Relații Comunitare.

(P) Meriți ce-i mai bun. Vodafone răsplătește fidelitatea
(P) Meriți ce-i mai bun. Vodafone răsplătește fidelitatea

Vodafone le oferă clienților în fiecare zi motive în plus de bucurie. Cu programul de extra-beneficii, în care îmbină cea mai bună experiență, susținută de inovație și tehnologie, Vodafone își răsplătește toți clienții.

Recomandări
Terenuri din zone scumpe ale Bucureștiului, furate cu acte false și complicitatea unor funcționari. Prejudiciul este uriaș
Terenuri din zone scumpe ale Bucureștiului, furate cu acte false și complicitatea unor funcționari. Prejudiciul este uriaș

Zeci de terenuri din Capitală au trecut ilegal din proprietatea statului în cea a unor persoane private, acuză Direcția Națională Anticorupție. Anchetatorii au descins marți dimineață la 11 adrese unde locuiesc suspecții din dosar.  

Miniştrii de externe din NATO se reunesc pentru a discuta despre războiul din Ucraina şi tensiunile Serbia-Kosovo
Miniştrii de externe din NATO se reunesc pentru a discuta despre războiul din Ucraina şi tensiunile Serbia-Kosovo

Miniştrii de externe din NATO se reunesc începând de marţi la Bruxelles pentru a discuta diferite chestiuni de securitate, printre care războiul Rusiei împotriva Ucrainei şi tensiunile sporite dintre Serbia şi Kosovo, potrivit DPA.

 

Doljeanul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: ”Eu așa nu-i las!”. Prin ce a trecut
Doljeanul săltat din greșeală ca suspect în crima din Sibiu dă în judecată poliția: ”Eu așa nu-i las!”. Prin ce a trecut

Tânărul din Dolj ridicat din greşeală de poliţişti ca suspect în cazul uciderii unui om de afaceri din Sibiu afirmă că va da poliţia în judecată.