Black Friday 2022 la eMAG. BLOG, cele mai mari reduceri la telefoane, televizoare și aspiratoare

×
Codul embed a fost copiat

eMag, cel mai mare retailer online din România, a dat startul reducerilor de Black Friday 2022. Campania de reduceri a început vineri 11 noiembrie în jurul orei 07.20. 

În cursul zilei am fost LIVE VIDEO și v-am prezentat cele mai bune oferte de BLACK FRIDAY. În intervenții de câte 10 minute Marian Andrei a făcut un tur al celor mai atractive deal-uri disponibile în magazine.

UPDATE 20.00: 

În cursul zilei de astăzi, per total oamenii au cumpărat foarte mult, estimez eu, uitându-mă și la cifrele pe care cei de la eMAG le-au atins până acum. Și dacă aș putea să adun și de la alte magazine care au avut oferte astăzi și în această perioadă, căci multe magazine vor extinde perioada promoțiilor până duminică, cel puțin, sau până la începutul lunii, cred că avem undeva la vreo 200 -250 de milioane de euro în această campanie de Black Friday în România.

Citește și
Comandamentul Special Black Friday, înființat de ANPC pentru anchetarea promoțiilor înșelătoare. Unde se pot face sesizări
Black Friday 2022. Când va începe campania în cele mai mari magazine online românești
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat
bilant emag

eMAG, pentru cel mai mare magazin online de la noi din țară, a avut până acum vânzări de 543 milioane de lei. Și la câți clienți au avut, asta înseamnă cam 1.166 de lei pe client.

eMAG a avut 471.000 de clienți. 63% dintre aceștia au plătit cu cardul și 82,7% din cumpărături s-au făcut prin aplicația de telefon mobil. Ceea ce mi se pare absolut fantastic. Și cred că cifra aceasta de 63 % pentru plățile cu cardul descrie cel mai bine încrederea pe care începem să o avem în mediul online.

Categoriile celor mai populare de produse, și putem să luăm categoria asta și s-o extrapolăm la toți comercianții, sunt laptopurile, produsele de IT, birotică și papetărie pe locul întâi, locul 2 TV, audio, gaming și cărțile. Electrocasnicele mici și mari sunt pe locul 3 și abia pe 4 avem telefoane, pe 5 sunt jucării și articole pentru copii.

În ceea ce privește topul județelor, Cluj este pe primul loc, cu vreo 30 de lei diferență pentru coșul mediu de cumpărături față de București, de pe locul al doilea. Pe locul 10 a intrat acum Bistrița-Năsăud.

top judete emag

La produsele speciale avem 8 mașini vândute, 1.620 de nopți de cazare, 5,5 kilograme de aur, 27 de tone de carne, 53 de ceasuri, 552 de vouchere pentru transport și 464 de pachete medicale vândute până acum. În total au fost 1.874.341 de produse vândute.

Tot pe eMAG s-au vândut 4 case de Black Friday. Mă rog, acesta este un avans de 35.000 de lei la o rezervare. Și casa poate fi cumpărat apoi cu 147.000 de euro. Prețul obișnuit pentru o casă în Avangard Forest Mirador în Voluntari, era de 165.000 de euro deci un discount semnificativ.

În ceea ce privește alte magazine online, EvoMag au în continuare oferte pe care le țin până pe 27 noiembrie.
Am reușit să obțin și de la ei câteva cifre. Cea mai mare comandă a lor a fost în valoare de 90.000 de lei. Un singur client a cumpărat de 90.000 de lei peste 100 de monitoare. Au mai fost vândut ceva telefoane mobile, peste 7000 de unități, peste 10.000 de televizoare, peste 4.000 de laptopuri, peste 10.000 de componente PC, procesoare, plăci video, memorii RAM, harduri. Probabil la hardware au fost prețuri foarte bune. Electrocasnice s-au vândut peste 7.000 de produse care includ espressoare, aparate frigorifice, aspiratoare verticale, mașini de spălat rufe și aspiratoare-robot.

Cea mai mare comandă plasată de o persoană fizică la EvoMag, atenție, a fost un laptop de gaming ASUS, pe care a dat 21.299 de lei.

UPDATE 17.30: 

Vorbim despre mașini. Avem, așadar, la Autovit, dealerii care sunt înregistrați pe acest site oferă reduceri la prea multe modele de mașini, în principal la cele premium găsim reduce ceva mai substanțiale.

De exemplu, avem acest Landrover Discover It, cu motor de 3 litri Diesel, 36.300 de euro în loc de 37.900, fiind vorba de mașină second-hand. Și aici mașinile second-hand, în general, dacă luăm același model, o să obținem prețuri diferite de la mai mulți furnizori. Nu știm chiar cât de autentice sunt aceste reduceri, dar cred că cei care vânează astfel de mașini cam știu dacă aceste reduceri sunt pe bune sau nu.

Mai avem o Mazda CX3 din 2017, redusă cu vreo 2.000 de euro. Altă reducere, 13450 de euro pentru Golf 6 Break, este spațios pentru vacanțe și cu cutie automată.

La eMAG avem mașini nou. De exemplu este un BMW seria 8 X-drive la 93.855 de euro în loc de 121.000 de euro. Avem și un Lexus LS, în varianta President, 133.000 de euro. Un Ford Mustang, mașina electrică, redusă cu doar 1.000 de euro. Avem Ford Puma, 155 de cai putere la 28.900 de euro. Avem și o motocicletă BMW S1000R. Mai avem și un R18 clasic, 24.200 de euro.

Ford Focus Titanium, uite, ăsta este un preț foarte bun. 2.000 de lei este valoarea rezervării și apoi puteți să cumpărați această mașină cu 22.000 de euro.

Prin eMAG nu cumpărați prețul întreg al mașinii, ci cumpărați, aces, să zicem avans și apoi cu acest avans vă duceți mai departe la showroom și acolo practic bateți pama pentru prețul acesta de 22.000 de euro.

UPDATE 16:50: 

Să vorbim despre electrocasnice mici. În această categorie intră aspiratoarele și avem generații noi de aspiratoare. O suna ciudat, dar se pare că în ultimul an au ajuns la modă aspiratoarele verticale, care sunt fără saci. Sunt cu baterii, unele dintre ele vin și cu mop integrat și sunt impresionante pentru că au un consum foarte mic de putere.

Bateria ține cam vreo 30 de minute din ce am testat eu și puteți să aspirați foarte ușor, mai trebuie să trageți cu cablu și cu furtun prin casă, chiar merg foarte bine. Iar eu, de exemplu, mi-a cumpărat chiar anul trecut acest aspirator Speed Pro Aqua de la Philips Strain 1. Are și mop, capătul care aspiră, cel principal, are și lumini LED și poți să vezi cât de bine ștergi praful pe parchet sau dacă rămân dâre pe undeva și poți curăța mai ușor, dar are și un mop aici cu niște lavete speciale.

Mai avem și un aspirator vertical de la Daewoo la 360 de lei, avem de la Startlide, care este o marcă proprie EMAG, la 100 de lei dar nu are acumulator, evident, acumulatorul este destul de scump, de la Rowenta, iarăși de la Bosch, care are și acest cot de 90 de grade și inclusiv de la Xiaomi, Robot Vacuum 8-2, asta este generația a doua, 750 de lei un aspirator pe care îl porniți și-ți face singuri curățenie prin casă și, evident, are și mop, da, care are un rezervor cu apă care poate fi alimentat.

Și mai este aspirator foarte drăguț de la RoboRock, văd că este la cel mai mic preț din ultimele 3 luni. Costa în mod normal 3000 de lei, acum este 2700 de lei. Acesta este un aspirator care, după ce-și umple săculețul vine la baza aceasta și își descarcă singur tot praful sau resturile sau ce mai aduna el le prin casă, le lasă în această bază și nu trebuie să aveți grijă de el să-l goliți, din când în când se golește singur în această bază.

În această categorie de electrocasnice mici mai intră și alte produse precum fiare de călcat, stații sau mașini de cusut, dar cred că fierul de călcat este cel mai popular și avem reduceri de câteva zeci de lei aici.

Avem espresoare automate. Saeco Lirika, cred că e deja cunoscut, cred că l-ați văzut deja prin mai toate birourile. Acest aparat care macină foarte bine este 1500 de lei, vreo 200 de lei reducere.

Pe Altex.ro, electrocasnice mici. Avem împărțite în mai multe categorii, îngrijirea locuinței și a țesăturilor, produse de bucătărie și menaj. Mergem pe îngrijirea locuinței și aicia vedem aspiratoare. Iată de la Dyson, acest Ferrari al aspiratoarelor, 1500 de lei, a fost 2100 de lei înainte, pe 31 octombrie. Capacitate de jumătate de litru, autonomie maximă 40 de minute și chiar arată foarte, foarte bine. 

UPDATE 15:50: 

Să trecem la televizoare. O să începem cu eMAG. De exemplu, la acest Samsung 4K Ultra HD, evident smart TV cu aplicații și cu toate cele. Este la vânzare în acest moment cu 1.649 de lei, 108 centimetri, și este un televizor cu diagonală destul de mare.

Din cele high-end, dacă avem reduceri bune, iată, putem să ne cumpărăm și un LG cu tehnologie OLED, 139 de centimetri, deci este un televizor foarte mare, la 5.300 de lei și acestea știu că costă sigur peste 6.000 de lei, iar la 5.300 de lei chiar este un preț foarte bun pentru o tehnologie nouă. Și chiar este un televizor care se vede foarte bine, și iată, cum spuneam, 100 de hertzi, deci foarte important ca la televizoarele de generație mai nouă să vedem cifra asta cât mai mare, pentru că, mai ales pentru jocuri, vor fi excelente în zona de buget.

Am arătat așadar, la 1600 de lei în zona high-end, 1000 de euro un OLED și putem să ne uităm inclusiv la la Philips, care o vine un pic mai jos ca preț. Mai avem de la Samsung QLED 138 de centimetri, 3600 de lei și acesta este un preț bun, un televizor smart care se va mișca foarte bine. La fel și el, 100 de hertz, ultra HD, 4K și cu HDR, iar conținutul de pe toate platformele de streaming, inclusiv VOYO.ro se vor vedea foarte bine pe aceste televizoare smart.

Și la Altex avem evident multe televizoare la reduceri și inclusiv accesorii pentru aceste televizoare, inclusiv console. Aici avem de la Hi-Sense, un brand ceva mai cunoscut în afară, la noi mai puțin, dar intră tot mai puternic pe piața din România. Nu fac televizoare rele, evident, panourile le iau dintr-o parte și le calibrează ei pentru produsele lor. Și au televizoare, așadar, ultra HD, 4 k, cu dolby vision și cu mod de joc. Acesta este la 108 centimetri diagonală și costă 1295 de lei, 1300 de lei zic eu că e un preț destul de bin de bun, evident, 60 de hertz și apropo, să știți că în fiecare an când sunt Campionate Mondiale de Fotbal, atunci se vând cel mai bine televizoarele și atunci apar și cele mai multe modele noi pe pe piață. O spun aproape toate cifrele de vânzări.

Iată, la Altex puteți găsi și un Chromecast Google, nu este neapărat redus, dar costă 339 de lei și un preț bun. Iar această micuță telecomandă care să se conectează prin bluetooth la dispozitivul pe care îl băgați prin HDMI. Mai are 2 butoane aici de volumu lateral, cu care puteți să controlați separat volumul la televizor. E un lucru foarte util la 340 de lei, dacă nu vreți să schimbați televizorul, îl faceți nou cu acest Chromecast TV. Mai avem oferte similare și pe Mediagalaxy, care este tot magazinul celor de la Altex. E valabil și pentru Flanco.

Mai văd televizoare de la LG și de la Samsung la sub 1600 de lei ultra HD, deci văd că ăsta devine standardul la 1500 de lei. Mai avem pe AVstore.ro, dar aici avem televizoare care sunt cumva în zona high-end, de exemplu un televizor OLED Sony 5500 de lei, spun ei că este redus, de la 11000 de lei ceea ce nu este adevărat. Văd că este deja la reducere la eMag, dar în mod normal el costă vreo 6500 de lei. Dar 5500 de lei este un preț bun pentru un TV Sony OLED din generația asta x-AR, A83J. Este de generație nouă și este într-adevăr un televizor bun și o reducere bună, dar nu de la 11000 de lei așa cum ne spune ei acolo.

Televizoare am mai văzut și pe Vodafone. Au aceste pachete cu abonament. Știe că putem să aflăm mai multe detalii despre televizor, deci ei ne dau un LG 4K, cu diagonală de 50 de inch la 25 de euro pe lună cu tot cu internet și cu televiziune. Cu internet atenție, la 1 GB, ceea ce este mai mult decât mai mult decât suficient, reducerea nu este neapărat mare, 7 euro, dar în 2 ani cât ține abonamentul, se adună. Este un LG, este HDR 10, deci poate să funcționeze și cu această tehnologie pe cele mai noi platforme de streaming.

Au și cei de la Orange acest televizor, care costă 2000 de lei. În septembrie costa 3000 de lei și acum este 2000 de lei deci iată o reducere adevărate de aproape 1000 de lei. 

UPDATE 14:40: 

Și acum cred că putem să ne uităm un pic la oferta de haine și dacă tot vorbim despre haine pe Fashion Days, care a început campania de Black Friday încă de luni, campanie care continuă și mâine, deci ține aproape 6 zile.

Și hai să intrăm, să zicem că vreau să mă uit la o pereche de de încălțări. Avem acești Nike mid-high Court Vision, care sunt 320 de lei. Cred că putem să verificăm și prețul pe pricey de lei, 490 lei costau acum o săptămână un produs nou. Și de când a început campania, sunt la 320 de lei, cred că e un preț bun.

Zalando, un magazin care a intrat anul acesta la noi pe piață, este un magazin mare, venit din Germania și aici avem prețuri. Văd bunicele pentru modelele mai noi de de Newbalands, sunt niște colecții mai noi, la fel avem și aici 3 categorii importante femei, bărbați și copii. Și mai avem încă un cod de reducere de BF 2022 pentru extra 20 % reducere. Aici avem 60% plus 20%. 15% la încălțăminte Adidas original, geantă 25 %, 15 % la majoritatea produselor.

About You, campanie de black friday până la 80% reducere la tot, spun ei. Să ne uită la niște perechi de de pantaloni. 10%, 40% la LTB. Black Friday mai ține încă 9, aproape 10 ore la ei.

La Answear.ro, uite tricou Adidas 59 de lei, prețuri bune.

Și iată, avem aici un pulover de la United Colors of Benneton la 280 de lei, redus de la 400 de lei.

UPDATE 13:30: 

La eMAG putem să vedem vânzările făcute până la această oră. Am rămas deocamdată tot la 6 autoturisme. Mai avem încă vreo 50 de nopți de cazare adăugate de la ultimul live, încă vreo 300 de grame de aur, încă vreo 300 de kilograme de carne de porc. Sună altfel când aș spune 2.3 tone de carne de porc vândute aici.

E foarte important aceste aceste kilograme de carne de porc nu vor fi livrate prin Sameday sau prin Cargus sau prin vreo firmă de curierat. Ele sunt livrate în mașini speciale care au răcire direct de la măcelărie. Mai avem: transport, 440 de comenzi. În categoria transport intră vouchere de la firmă de Rent a Car sau de la firme care închiriază, de exemplu, rulote. Și am văzut parcă oferte și pentru Rent a Car în afara României.

Telefoanele mobile. Sunt oferte foarte bune, inclusiv de la operatorii de telefonie mobilă. Vodafone. Avem reduceri la abonamente și avem abonamente bune, de exemplu, și la tot felul de pachete home deal. Adică smart TV, LG 4k 50 de inch, 25 de euro pe lună, și vine și cu internet, cu router și 166 de canale TV.

Avem, așadar, home deal, televiziune acasă și internet, plus telefonul mobil Xiaomi Redmi la 10 euro pe lună sau Samsung Galaxy Tab A8, la fel, cu același pachet.

Văd că deja au stoc epuizat foarte multe la foarte multe dintre produse. IPhone 12 s-a dat cu 50 de euro, 25 de euro pe lună, deci au mai rămas doar telefoanele mai accesibile Alcatel, Oppo, Xiaomi, Nokia și Real Mi.

La Orange avem Samsung Galaxy A13 la 478 de lei, Samsung Galaxy Watch 5 care este un ceas lansat acum, este un ceas de generație nouă, 1511 lei. Televizor Samsung smart TV, 125 de centimetri, este 4K, 1770 de lei, deci un preț bun.

Am putea să mai vedem și alte oferte aici. Apple iPhone SE, 1.854 lei e un preț, e o reducere bunicică, să zicem, mai ales că poți să-ți iei un iPhone nou-nouț la sub 2000 de lei, e un preț bun. Și aici aveți și telefoanele de la Honor. Samsung Galaxy S21 Fan Edition este 1.216 lei. Și apoi ar fi un abonament de 50 de lei pe lună pentru 24 de luni, deci eu cred eu că este un preț foarte bun.

La eMAG, avem telefoane foarte, foarte bune. La iPhone 12 mini, 2800 de lei, pentru cei care vor un telefon de la Apple, care să nu fie prea mare. Mai avem Xiaomi 12T Pro, un telefon foarte interesant, doar ce a fost lansat. Prețul lui de lansare l-am văzut acum o lună era 3900 de lei și acum se vinde cu 3500 de lei la acest telefon.

Ce este interesant e că la acești bani vine cu 12 giga memorie RAM, dar și cel mai nou procesor de la Qualcomm, și anume 8 gen 1 plus, care doar ce a apărut și el și este cu vreo 20 % mai performant decât 8 gen 1 simplu, deci un preț foarte bun pentru un telefon de top.

Best deal aș putea spune că este acest telefon Xiaomi 12T PRO 12 GB RAM la 3.500 de lei. Dacă sunteți în căutarea unui flex și care să facă poze bune, să se miște bine și să aibă și un ecran foarte bun.

La Altex văd că a rămas în continuare în picioare această ofertă. Cred că al doilea best del ar fi acest Samsung Galaxy S22 5G la 3.000 de lei.

De la Apple avem iPhone 11 care este 2.300 de lei.

Să vedem ce este în zona de mid-range. Samsung A53 la 1.700 de lei nu este neapărat redus, dar este un este un preț corect.

Samsung S20 FE la 2300 de lei. Un preț foarte bun și un telefon care în continuare se mișcă foarte bine.

La Samsung avem telefoane, tablete și werbles bun. Z flip 4 da, telefon pliabil, care a fost lansat acum în septembrie, 4000 de lei un preț foarte bun.

S22 5G, același preț ca la Altex. 3000 de lei luat direct de la de la Samsung.

Pentru doamne, un Samsung Galaxy Watch 4 care costă 719 lei și acesta este un preț foarte bun.

De la flip.ro avem iPhone 12 Pro Max, care este în continuare un telefon bun, poate fi cumpărat recondiționat la 3.800 de lei.

iPhone 11, recondiționat, este cu aproape 8-900 de lei mai ieftin.

Samsung Galaxy S21 ultra - 2900 de lei deci, ori vă luați un S21 ultra la 2900 de lei ori vă luați un s 22 normal, 3000 de lei. Eu aș alege, sincer, Ultra, pentru că este în continuare un telefon foarte bun și are camere excepționale chiar și la un an și ceva de la lansare.

UPDATE 12:30:

Bine, v-am regăsit din nou ora 12, așadar încă un live. De data aceasta vorbim despre categoria de produse electrocasnice mari. Și aici intră frigidere, mașini de spălat, mașini de spălat vase, mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe inclusiv purificatoare și aparate de climatizare.

Dar înainte să facem așa o scurtă raită prin site-urile care vând astfel de produse, zic să ne uităm un pic și la ce vânzări sau mai făcut până acum. Și doar ce a intrat în căsuța mea de mail un comunicat de la Flip.ro care au vândut în ultimele 12 ore produse în valoare de 1,1 milioane de euro, și aici vorbim așadar doar de telefoane care sunt recondiționate.

Mai exact, ei vând telefoane recondiționate, telefoane pe care le cumpără de la utilizatori. Adică eu, dacă de exemplu, nu mai au nevoie de acest telefon, îl pot vinde la flip.ro., îmi dă un preț pentru el, ei mai departe îl curăță, șterg de praf, își schimbă bateria dacă este cazul și îl vând aproape ca nou și cu garanție de 24 de luni. Și avem, de exemplu, mi se pare un un preț foarte bun, căci iPhone 11 încă este un telefon care se mișcă bine, deși are 3 ani, 1700 de lei.

Avem și iPhone 12 Pro Max la 3800 de lei. Sunt prețuri bune și au reușit să aibă peste 3000 de comenzi. Au avut și un telefon la 99 de lei, iPhone SE de 16GB. 106 unități au vândut la acest preț și în primele 5 minute au vândut 150 de telefoane.

Putem să ne uităm un pic și peste dashboard-ul eMag. Văd că au mai adăugat cam vreo 100 de nopți de cazare de la ultimul LIVE pe care l-am avut. Tot 6 automobile, încă vreo 500 de grame de aur, încă vreo 400 de kilograme de carne de porc. Am mai adăugat și câteva ceasuri și vouchere de transport, încă câteva unități.

350.000 de clienți au avut până acum, la aproape 405-406 milioane de lei, deci au mai adăugat încă vreo 6 milioane, pe acolo, ceea ce e foarte bine.

Și au avut și vânzări foarte multe prin marketplace, de la alte magazine decât eMAG, și-au vândut 1.371 de produse.

Intrăm acum în categoria de electrocasnice și avem ceva electrocasnice. Dar înainte să trecem la ele, trebuie să vă zic și de oferta la Voyo.

Tot de pe eMAG găsiți așa: abonament 2 luni în aplicația VOYO sau abonament 12 luni, practic, plătiți 6 luni sau echivalentul la 6 luni de abonament și mai primiți încă 6 luni gratis. 141 de lei costă acest pachet și puteți să urmăriți cu o săptămână înainte Clanul, Vocea României, inclusiv emisiune iLikeit, Doctor de bine și altele, inclusiv Las Fierbinți. Deci cam toate producțiile mari Pro TV pot fi urmărite cu o săptămână înainte, cu excepția Știrilor, evident.

La electrocasnice avem, așadar, pe eMag am văzut la preț foarte bun, această mașină de spălat rufe de la Samsung, care costă 1.800 de lei. În mod normal este peste vreo 2000 de lei. Mergem mai departe să vedem și alte categorii: aparate frigorifice. Deci frigidere din acelea înalte, cu uși duble, inclusiv răcitor de băuturi, da, frigider special pentru vinuri. Oferta este foarte mare, inclusiv dozator de bere, 989 de lei. De ce nu!

Uscător de rufe de la Bosch 2.999 de lei, 3.799 de lei redus de la 4.800 de lei. Ia să-l și verificăm cu Pricey, și văd că peste tot se vinde la peste 4.000 de lei. 3.799 de lei deci este un preț. Văd că este același preț și la alte magazine, se văd că se vinde peste 4.000 de lei.

Avem combină frigorifică Samsung 341 de litri, care se vinde cu 2.499 de lei și are și dozator de apă. Are și inverter digital inverter, adică am are un consum foarte redus de energie. Mai avem încă o combină frigorifică de la Whirlpool, 2279 de lei și în mod normal este 2.700 de lei și văd că atât costă și la alți comercianți.

Ba chiar peste 3.000 de lei deci este un preț preț bun. Această mașină de spălat rufe de la Samsung, pe care am văzut-o și mai devreme, peste tot se vinde la peste 2000 de lei, aici are un preț într-adevăr redus, 1799 de lei și este cel mai mic preț din ultimele 12 luni cel puțin. Văd că are și foarte multe review-uri bune.

Deci aproape 4,6 din 53 de review-uri. Și ce are foarte interesantă această mașină de spălat rufe, am mai filmat-o și la IFA Berlin, de exemplu, e că pe aici pe unde se bagă rufele mai are o ușiță, micuță, și dacă ați uitați să băgați o șosetă, de exemplu, sau un tricou la spălat atunci când a început programul, deschideți ușa de aici și aruncați repede haina murdară acolo. E o chestie foarte drăguță.

Mai avem așadar de la Candy, este un producător italian de electrocasnice, o mașină de spălat care are și WiFi. Deci este o mașină de spălat smart care costă 1329 de lei și văd că are, la fel, review-uri foarte bune, 4,79, deci aproape 4.8.

La Altex am mai găsit acest uscător de rufe de 8 kilograme cu 15 programe, clasa A++, deci este foarte eficient, la 2079 de lei și văd că înainte de reducere a costat 2600 de lei, deci prețul tăiat chiar este unul autentic.

Și dacă ne ducem mai în spate la alte electrocasnice pe care cei de la Altex le vând, electrocasnice mari, au plite încorporabil Electrolux pe gaz, cu paturi arzătoare, inclusiv VOC, cuptor încorporabil Electrolux, plite incorporabilă Becko, să vedem cât costă în alte părți, dacă este o reducere bună: 1000 de lei, cam pe acolo. Deci este o este o reducere bună de la 1087 lei la 761. Și mai avem și alte produse aici: aragazuri, hote, inclusiv opțiuni de instalare și montaje.

Electrocasnice mari văd că la acestea nu au oferte, dar ne mai putem uita la espressoare. Văd o reducere mare aici, de la 9000 de lei la 6000 de lei. Hai să ne uităm și la cuptor încorporabil pentru cei care vor să le schimbe prin casă, văd aici o reducere la un cuptor încorporabil Whirlpool, și acesta văd că este un produs care este bine primit.

Văd că S22 încă a rămas pe stoc, nu s-a dat.

Un alt magazin care are oferte în perioada asta se numește Badaboom. N-au neapărat cele mai mari discount-uri. Cred că aici se vede ce putere au anumiți comercianți.

Dar cei care pot face stocuri foarte mari și care își pot pregăti produsele de vânzare cu mult înainte de Black Friday, de exemplu, eMag-ul lucrează la ziua de astăzi de acum 10 luni, valabil și pentru Altex, Media Galaxy, Flanco și așa mai departe, pot obține atunci prețuri mai mari, pentru că pot aduce mai multe produse de la producători. Comercianții mai mici, cam greu să facă discount-uri mai mari, dar și aici poate găsiți produse pe care nu le vedeți în altă parte și la unele dintre ele chiar au prețuri prețuri ok.

Flanco, am văzut și aici prețuri foarte bune la mașini de spălat, de exemplu. Iată o mașină de spălat clasa E, ce-i drept, dar are 6 kilograme și este o mașină de spălat bună, românească, care costă 900 de lei, redusă la 1349. Să facem repede și o verificare, să vedem că este un preț bun. Deci văd că media este pe la 1000 și ceva de lei, deci este un preț, este un preț bun, nu neapărat redus de aici de la 1349 de lei, dar e un preț, e un preț ok.

Ce mai avem pe aici, dacă ne ducem înapoi la Flanco, la electrocasnice mari, mai avem și ar trebui să vedem și frigidere, evident, și văd că unele dintre ele au dispărut din stoc destul de repede: combină frigorifică Arctic, Indesit, deci au oferte foarte multe și văd că deja încep să dispară.

Dintre ele avem și la 5000 de lei acest side-by-side, care a dispărut deja din stoc, deși costă 1000 de euro. Oamenii așteaptă să prindă astfel de produse în ofertă. Foarte important, era un studiu al celor de la eMAG care spunea că oamenii sunt dispuși să cheltuiască anul acesta undeva la 2500 de lei pe coșul de cumpărături de Black Friday. Creștere cu vreo 20 la sută față de anul trecut.

Și tot ei spuneau că și anul acesta se așteaptă ca oamenii să cumpere mai mult ca oricând cu card de credit, să plătească în rate, fără dobândă. Și băncile vin cumva în sprijinul în sprijinul clienților.

De la Media Galaxy, aici avem la fel, cam aceleași prețuri ca pe Altex.ro și sunt cam aceleași produse. Până la urmă, cele 2 magazine fac parte din aceași ofertă.

Până și site-ul arată similar. Și dacă ne ducem la electrocasnice mari, putem să vedem aici prețuri reduse. M-aș uita și la mașini de spălat vase, că nu le-am băgat în seamă mai devreme.

Și să ne uităm la această mașină de spălat vase incorporabilă de la Bosch, 2000 de lei hai să-i verificăm rapid. Prețul nu apare indexat, înseamnă că este un produs nou, dar dacă mă uit la faptul cât costă Bosch, este o mașină de spălat destul de spațioasă. Într-adevăr, cred că reducerea este una destul de bună. Deci vreo 2000 de lei redusă de la 4000 de lei este un preț, să-i zicem, foarte bun.

UPDATE 11:30: 

Salutare tuturor, bine v-am regăsit în cea mai aglomerată zi pentru cei care vor să sau cei care vânează cele mai multe oferte. Sute de magazine online, cât și fizice au oferte speciale astăzi probabil la sute mii de produse. Așa, din primele informații pe care le-am aflat de le am magazine, vânzările de anul acesta sunt ceva mai bune decât vânzările de anul trecut.

Am văzut oferte foarte bune la electrocasnice, și mari și mici, la telefoane mobile, la telefoane mobile recondiționate, la anvelope, vouchere de vacanță. Ba chiar și eu am picat, să zicem așa, în capcană. Mi-am luat un voucher și am văzut că este un model anul acesta cel puțin la vouchere, fie că vorbim de vouchere pentru sănătate, pentru călătorit, bilete de avion și așa mai departe.

Avem și un dashboard de la eMag cu cifrele de vânzări făcute până la această oră și sunt niște lucruri foarte interesante. De exemplu, avem 6 automobile care au fost, au fost vândute deja, 961 de nopți de cazare, 3 kilograme de aur, aproape 2 tone de carne de porc, 38 de ceasuri și bijuterii, și ceasuri și bijuterii din zona premium-luxury, adică destul de scumpe și aproape 300 de servicii medicale. Vânzări totale aproape 370.000.000 de lei, asta înseamnă, cred că vreo undeva la vreo 7.500.000 de euro până la această oră. eMag, din câte știu, au deschis înainte de ora 8 și, iată, au reușit să obțină aceste vânzări.

Ei se așteaptă la vânzări mai mari cu 10 % față de anul trecut. O statistică, îmi place foarte mult că văd plăți cu cardul, aproape 63 la sută din toate cumpărăturile au fost făcute cu cardul. E un trend pe care, iată, îl menținem în continuare pe o poziție ascendentă. O să mergem mai târziu un pic și la pachetele produsele surprize pe care le vând mai multe magazine.

Cum spuneam, avem reduceri foarte bune la produsele la care ne uităm de obicei cu interes televizoare, telefoane, tablete, gadget-uri și așa mai departe. Telefoane mobile văd că încă sunt în stoc. Să mă uit repede la un preț care are un produs foarte bun, uite Samsung Galaxy Z Fold 3, care este un telefon excepțional, costă 4800 de lei, deci undeva la vreo 800-900 de euro pentru un telefon care costa peste 7000 de lei la lansare. Ce-i drept, e din generația precedentă.

Telefon mobil Samsung Galaxy Z Fold3, 12GB RAM, 256GB, 5G, PHANTOM BLACK - 4.799,99 Lei

Și dacă ne putem uita și la preț aici, să vedem cum a scăzut prețul de la reducere, de la 6.400 de lei la 4.799 de lei, deci este o reducere foarte bună, pe care am verificat-o și prin pricey.ro.

Dar ce este interesant, ne ducem la produse surpriză și aici avem așa: pe sănătate, avem pachete de abonamente medicale, avem aur, 24 de carate, evident, un ounce, mai exact, 1.030 de lei evident, aurul poate fi cumpărat și în rate, important într-o perioadă cu inflație mare.

Voucher interventie chirurgicala cu laser pentru reducerea dioptriilor pentru ambii ochi, procedura PRK, pachet complet investigatii preoperatorii, 1 persoana, Clario Oftalmologie, Bucuresti, valabil pana la 30.05.2023 - 4.760,00 Lei

Moneda din aur, Filarmonica din Viena, 24 K, 0.1 oz, puritate 999.9‰ - 1.030,00 Lei

Avem ceasuri foarte multe, avem bijuterii, frumusețe și relaxare. Avem vouchere, așadar, pentru SPA, carduri cadou, de fapt. Dar uite aici, este partea interesantă și văd că deja s-a dat pachetul pe care l-am achiziționat și eu, acesta, 2.000 de lei voucher cumpărat cu 1.000 de lei care poate fi folosit o perioadă lungă de timp.

Ceas dama elegant Longines La Grande Classique Tonneau 68 Diamond, quartz, 30 mm x 18 mm, L4.788.0.51.2 - 11.742,92 Lei

Ceas barbatesc elegant, Bulova, quartz, 40 mm, 63B122 - 1.660,05 Lei

Pandantiv din aur alb si roz 18 K 3.9 g, diamante culoare G, claritate SI 0.07 carate, pietre 13, Orsini, 16167 - 3.199,00 Lei

Inel din aur alb 18 K 1.7 g, rubin 0.96 carate, pietre 1, marime 54, Orsini, 89463 - 1.549,00 Lei

Și sunt multe destinații în care puteți să zburați cu TAROM și mașini. Hai să vedem ce mașină am putea să ne cumpărăm. Avem Fiat Sedan, redus cu vreo mie de euro, avem Maserati, de ce nu, de ce n-ar fi de Black Friday Maserati. Dar și acest lucru, care este foarte interesant. O barcă Sea Ray, care are 250 de cai putere și lungime de 6,55 de metri, deci ne cap și câțiva prieteni pe această pe această bărcuță, care costă 59000 de euro, redusă de la 74.000.

Maserati Grecale GT 2.0 L4, 300 CP, Grigio Lava (89.523 Euro)

Barca Sea Ray 210 SPX, Motor Mercruiser, 250 CP, lungime 6.55 m (59.900 Euro)

Voucher in valoare de 1000 RON pentru achizitia biletelor de avion TAROM, pe rute interne sau externe - 500 lei

Dacă ne ducem la alte magazine online, la Altex am văzut prețuri foarte bune.

Sper să mai fie pe stoc telefonul acela, Galaxy S22, care era vreo 3000 de lei. În mod normal, e ceva mai scump, cu vreo 600 de lei. Dar au și anvelope, vine sezonul rece și important să ne cumpărăm anvelope bune de iarnă. Și am văzut oferte la Michelin, Alpin 6, cele mai noi anvelope de iarnă de la Michelin, care se vând la un preț foarte bun, 458 de lei, pe o dimensiune destul de comună: 205x55x16.

Au și jucării Lego, trotinete și telefoane și tablete. Samsung Galaxy S22 da, încă mai este pe stoc și chiar are preț foarte bun. Îl verificăm rapid cu Pricey și vedem că la alte magazine se vinde cu aproape iată 3600 de lei, deci este un preț bun.

Evomag, iarăși un magazin mare online de la noi. La ei am văzut prețuri mai bune, de exemplu la diverse accesorii și la resigilate aveau câteva prețuri foarte bune.

Ei vând de toate, și televizoare, și telefoane mobile, și electrocasnice, dar și îngrijire personală, mama și copilul, inclusiv scaune auto și cărucioare. Scaunele auto, care sunt foarte importante și obligatorii, apropo, pentru copii, au prețuri bune la acestea și din câte văd eu sunt și câteva mărci bune. De exemplu acesta de la Joie, care costă 750 de lei și care poate fi folosit de la naștere până când copilul ajunge la 85 de centimetri, deci aproape 2 ani și jumătate.

Scaun auto Graco Affix Grey Flannel, 15-36 kg, 4-12 ani, Sistem de conectori ISOCATCH (Negru/Gri) - 499,90 Lei

AVstore, dacă sunteți pasionați de muzică aveți căști, boxe la prețuri foarte bune, de exemplu acestea de la Sony, care sunt foarte bune, WF-1000XM4 sunt printre cele mai bune căști in-ear pe care le puteți găsi pe piață, la 800 de lei.

Am găsit inclusiv un anticariat care vinde cărți la preț de sub 10 lei și cărți foarte bune, articole de pescuit. De ce nu? Și am văzut că multe dacă dau un refresh acum o să vedeți că multe sunt deja cu indisponibil, indisponibil, s-au dat foarte repede. Iată există interes și în această zonă.

Cei de la Huawei au și ei prețuri foarte bune de Black Friday, mai ales la accesorii. Au câteva accesorii foarte bune, baterii externe, căști și așa mai departe, care se vând la prețuri foarte bune. Să vedem la ofertă aici ce au.

MatePad Paper este un fel de Remarkable, o ăsta tabletă cu e-ink, care poate fi folosită pentru scris, dar și pentru citit cărți. Și în acest moment este 2000 de lei ceea ce este un preț bun.

Istyle: Macbook Air M1, generația precedentă, este în continuare un laptop foarte bun. Se vinde cu 4999 de lei, deci 1000 de euro în cap, ceea ce zic eu că este un preț foarte bun, în mod normal ar fi prețul din State, plus TVA, deci undeva la vreo 5700 de lei.

Și Samsung are ofertă de Black Friday, nu doar la telefoane mobile și televizoare. Să nu uităm că ei fac și mașini de spălat, și una dintre mașinile de spălat pe care le au le au la vânzare a fost vândută de Emag cu vreo 999 de lei.

Căști acestea sunt foarte bune, Buds Live, 380 de lei zic eu că e un preț bun. Avem Neo QLED, generație nouă, 6239 de lei de 138 de centimetri, televizor de tehnologie nouă sau cine vreau un frigider cu ușă dublă, găsește la 8000 de lei, bine, acestea sunt din categorii premium.

Ceasuri. Avem și oferta la ceasuri. Și am verificat dacă ofertele într-adevăr sunt bune. Sunt, din păcate, pasionat de ceasuri.

Acest Doxa se vinde în mod normal cu vreo 2000 de lei, da, 400 de euro, inclusiv în afară. La noi este 1.382 de lei, ceea ce e un preț foarte bun pentru un ceas elvețian de calitate foarte bună. 

UPDATE ora 10:00: eMAG a transmis primele cifre după lansarea campaniei de Black Friday 2022. Startul reducerilor s-a dat la 07.21.

În primele 10 minute de la start, clienții au comandat 184.000 de produse, într-un ritm de 306 produse pe secundă. În prima jumătate de oră s-au comandat produse în valoare de 151 de milioane de lei.

În primele 30 de minute, s-au vândut 444.000 produse, în creștere cu 56% comparativ cu anul anterior.

Top produse comandate

• Laptopuri, IT, birotică și papetărie: 21.000
• TV, Audio-Video, gaming și cărți: 20.000
• Electrocasnice mici și mari 35.000
• Telefoane, tablete și gadget-uri: 23.000
• Jucarii si articole pentru copii: 74.000
• Fashion si sport: 13.000
• Mobilă și casă: 29.000
• Parfumuri, îngrijire personală și cosmetice: 49.000
• Băuturi, băcănie și petshop: 103.000
• Bricolaj, grădină și auto: 17.000

Produse speciale și experiențe comandate

• Volkswagen T-Cross: 22.431 euro
• Volvo XC 40 – 53.135 euro
• Volkswagen Tigo – 22.583 euro
• Casă cuib 3 - Liziera de Lac, situată la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani, infrastructura completă, P+1, 4 camere, decomandate, 2 băi, 1 grup sanitar, finisată- preț 146.895 euro, de la 202.300 euro
• Apartament 3 camere Elite Residence Măgurele - 78.199 de euro
• Vouchere intervenții chirurgicale - operație pentru corectarea dioptriilor
• Pachet Fotbal League PSG - Lyon – 2 persoane – peluza cu hotel de 4 stele – 5.269 RON
• Stoc epuizat la Studio Phoenicia Holiday resort 4 stele - 5 nopti - 3.500 lei pachetul
Cele mai multe comenzi la mia de locuitori au fost plasate din Cluj, București, Caraș-Severin, Călărași și Neamț

UPDATE: Laptopuri reduse de Black Friday 

Laptop ultraportabil Acer Aspire 3 A315-34 cu procesor Intel® Celeron® N4020 pana la 2.80 GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, Intel® UHD Graphics 600, No OS, Black - redus cu 50% de la 1.499,90 Lei la 749,90 Lei

Laptop Lenovo ThinkPad P15s Gen 2 cu procesor Intel Core i7-1165G7 pana la 4.70 GHz, 15.6", Full HD, 16GB, 512GB SSD, NVIDIA® T550 4GB, Windows 10 Pro, Black - redus de la 9.499,90 Lei la 4.999,99 Lei

Laptop Fujitsu Lifebook A3510 15.6" FHD, procesor i3-1005G1, 8GB 3200 Ghz, 256 GB SSD, unitate optica DVD si port retea integrate, fara sistem de operare, negru - redus cu 44% de la 3.399,00 Lei la 1.889,99 Lei

UPDATE: Oferte de Black Friday la iPhone si produse Apple 

Telefon mobil Apple iPhone XS Max, 64GB, Gold - redus cu 25% de la 2.300,00 Lei la 1.700,00 Lei

Apple Watch Nike 7, GPS, Cellular, Carcasa Midnight Aluminium 41mm, Anthracite/Black Nike Sport Band - redus de la 2.499,98 Lei la 1.899,99 Lei

Apple Watch 3, GPS, Carcasa Silver Aluminium 38mm, White Sport Band - redus de la 1.054,98 Lei la 849,99 Lei

UPDATE: Aspiratoare reduse de Black Friday 2022

Robot aspirator cu Auto-Golire MAGNUM Max, curatare uscata si umeda, Wi-Fi, Laser, Harta - redus cu 77% de la 7.399,00 Lei la 1.649,00 Lei

Aspirator Vertical Studio Casa Tria Force 3 in 1 850W Filtru HEPA Maner pliabil Rosu - redus cu 59% de la 498,00 Lei la 199,90 Lei

Aspirator vertical Cyclonic Beper 50.451, 600 W, silentios, Alb/Verde - redus cu 55% de la 450,00 Lei la 200,00 Lei

UPDATE: Televizoare la reducere 

Televizor OLED LG OLED77C17LB, Smart TV 4K UHD, control vocal, 195 cm, negru - redus cu 44% de la 53.550,00 Lei la 29.750,00 Lei

Televizor LG QNED MiniLED 65QNED993PB, 164 cm, Smart, 8K Ultra HD, Clasa G - redus de la 10.847,99 Lei la 5.999,99 Lei

Televizor LED HYUNDAI 32 HYN 5712 B, 80 cm, HD, Clasa F - redus cu 42% de la 899,90 Lei la 519,90 Lei

UPDATE: Electrocasnice mari reduse

Masina de spalat rufe AEG L7FBE49BSA, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, AutoDose, WiFi, Alb - redusă de la 5.199,99 Lei la 3.299,99 Lei

Frigider cu doua usi Fram FDD-VRL212BGF+, 213 l, Less Frost, Congelare rapida, Lumina LED, Dezghetare automata frigider, Clasa F, H 144 cm, Bej - redus de la 1.799,99 Lei la 999,99 Lei

Set aragaz rustic si hota clasica Verona Class Brown Studio Casa, 50/55 cm, 4 arzatoare gaz, Cuptor gaz, Aprindere electrica, Gril electric, 2 motoare, Maro - redus cu 34% de la 2.127,01 Lei la 1.399,90 Lei

UPDATE: Black Friday 2022 la eMAG a început vineri dimineață în jurul orei 07.20. 

Peste un milion de produse sunt reduse de cel mai mare retailer online din România. 

UPDATE: Cu o zi înainte de a da startul reducerilor de Black Friday 2022, eMag a publicat o serie nouă de produse reduse în această zi. 

Masina de spalat rufe Samsung, 7 kg, Clasa B, Eco Bubble, Steam, 999 lei, reducere 900 lei, 

Laptop Lenovo IdeaPad 3, procesor Intel Core i3-1115G4, 15.6" Full HD, 4GB, 256 SSD, 999 lei, reducere 500 lei 

Scutece Pampers Active Baby XXL BOX, Marimea 3, 6 -10 kg, 208 buc, 119,99 lei, reducere 45%, 

Cizme scurte UGG, pentru femei, 399 lei.

De asemenea, în ziua de Black Friday, eMAG va scoate la vânzare și 100 de mașini de la brandurile: Ford, BMW, Mustang, Volvo, Mini, Skoda, Volkswagen, Lexus, Audi, Alfa Romeo, Fiat, Jeep și Maserati.

Pe lângă acestea, vor fi vândute și cinci mașini electrice: Lexus UX, BMWi3S, VolvoXC40 Recharge, BMW IX Xdrive40, Ford Mustang March-E. 

Piesa de rezistență a Black Friday 2022 la eMAG va fi un velier Dufour 390 GL.

----

eMag a anunțat, marți 8 noiembrie, primele produse care vor fi reduse vineri dimineață, când se dă startul reducerilor de Black Friday 2022: 

 • Saltea ortopedică, Kring Comfort, Ergoflex, 160x200x20 cm, arcuri Bonnell și spumă poliuretanică cu memorie 2 cm, fermitate medie, 369,99 de lei, reducere 58%

Combină frigorifică Samsung RB34T600CSA/EF, 340 l, No Frost, Compresor Digital Inverter, All around coooling, Clasa C, H 185 cm, Argintiu, preț 1,699.99 lei, reducere 34,95%,

Set 4 scaune de bucătărie / dining Kring Kai, lemn / PP, Alb, preț 279,99 lei, reducere 53%,

Mașină de găurit și înșurubat (bormașină) pe acumulator Bosch EasyDrill 1200, 12 V, 1.5 Ah, 1.500 RPM, 30 Nm, 1 acumulator, încărcător, cap șurubelniță dublu, valiză profesională, 199,99 lei, reducere 50%

Apa de Toaleta Hugo Boss Hugo Dark Blue, bărbați, 75ml, preț 99,99 de lei, reducere 50%

Televizor Horizon LED 43HL7539U/C, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, Class F, 799,99 de lei, reducere 34,95%

Detergent capsule Ariel All in One PODS Mountain Spring, 2x50 buc, 100 spălări, 89,99 de lei, reducere 35%,

Gel spumant Bioderma ABCDerm, 1000 ml, 34,99 lei, reducere 45%,

Aspirator fără sac Rowenta Compact Power RO3731, 1.5 l, 750 W, Clasa A Filtru de înaltă eficiență, 8.8 m, Negru/Albastru, 299,99 de lei, reducere 45%,

Geacă cu vatelină Geo Norway, pentru bărbați, preț 149,99 de lei,

Fossil, Ceas analog cu cadran Mother of Pearl, Argintiu, 239,99 de lei

Bicicleta fitness KONDITION WB-810, volanta 3 kg, 399,99 de lei, reducere 60%,

Anul acesta, la eMAG, vor fi reduse inclusiv locuințe. De Black Friday 2022 se poate achiziționa o casă cu 4 camere în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani:

• Casă tip Cuib 3, ansamblul Liziera de Lac, situată la 15 minute de metrou Anghel Saligny, S-E București, Frumușani, infrastructura completă, P+1, 4 camere, decomandate, 2 băi, 1 grup sanitar, finisată, suprafață utilă casă 110 mp, suprafață totală casă 143 mp, utilități complete, nemobilată, la preț 146.895 euro, de la 202.300 euro

Când este Black Friday 2022 la eMag


Potrivit eMag, Black Friday 2022 va fi pe 11 noiembrie. Data aleasă este cu două săptămâni înainte de ziua în care se sărbătorește în mod tradițional Black Friday în lume. Potrivit tradiției, În Statele Unite, Black Friday are loc în ultima vineri din luna noiembrie, a doua zi după Ziua Recunoștinței. Astfel, în SUA, Black Friday 2022 va fi pe 25 noiembrie.

Încă de la finalul lunii septembrie, reprezentanții eMag au anunțat că s-a luat decizia ca anul acesta Black Friday să fie pe 11 noiembrie.

Stejara Pircan, senior VP Commercial eMag, a anunțat la Gala GPeC data la care va avea loc Black Friday 2022 în România.

Pregătirile pentru acea zi au început încă din luna iulie, iar cei 42.000 de selleri de pe platforma online vor oferi sute de mii de produse la prețuri reduse în această zi. De asemenea, în 2022, eMag va livra produse și de la al doilea depozit. Construit la Joița, acesta este dotat cu cu rafturi inteligente și roboți de ultimă generație.

Obiectivul eMag pentru Black Friday 2022 este să ofere anul acesta mai mult de 4,5 milioane de produse, câte au comercializat anul trecut.

Cât a vândut eMag de Black Friday, anul trecut

În 2021, eMag a stabilit noi recorduri în materie de vânzări. La finalul zilei de Black Friday, au fost vândute peste 2.2 milioane de produse în valoare de 609 milioane de lei. Au fost înregistrate creșteri ale vânzărilor cu 27% față de 2020, iar valoarea comenzilor a fost cu 24 de milioane peste anul anterior.

Potrivit centralizării făcute de eMag după Black Friday 2021, peste 80% dintre comenzi au fost plasate de pe dispozitive mobile și , 56,7% dintre comenzile de Black Friday în România la eMag au fost plătite cu cardul online.

În ceea ce privește livrarea bunurilor cumpărate anul trecut, 54,2% dintre acestea au fost livrate la easybox-uri.

Cele mai vândute produse de Black Friday pe eMag.

În topul vânzărilor au rămas electronicele și electrocasnicele. S-au vândut 42.500 de televizoare, 230.000 de produse pentru casă și îngrijirea casei, 114.000 de electrocasnice mici, 110.300 produse de fashion, 187.000 de comenzi de bputuri alcoolice și cafea, 66.000 de smartphone-uri și smartwatch-uri și 287.000 de produse de beauty și îngrijire personală.

eMag amendat de ANPC după Black Friday 2021

Retailerul eMag a primit o amendă de 50.000 de lei din partea Comandamentului Special Black Friday al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Amenda a fost dată pentru că pe site nu erau informaţii privind durata promoţiilor, făcând astfel dificilă verificarea preţului cel mai mic din ultimele 30 de zile.

După primirea amenzii, eMag a precizat că aspectele sesizate de ANPC privind afişarea perioadei campaniei au fost rezolvate prompt, iar clienţii nu au fost afectaţi. ”Am pus la dispoziţia autorităţilor în mod transparent informaţiile necesare privind organizarea campaniilor promoţionale la eMag. De asemenea, ANPC a verificat zeci de preţuri din cadrul campaniei Black Friday dar şi din alte promoţii şi nu a constatat nicio abatere privind aplicarea reducerii conform legii, la cel mai mic preţ din ultimele 30 de zile”, se arată în comunicatul transmis de retailer după amendă.

* Acest articol conține link-uri de marketing afiliat

Articol recomandat de sport.ro
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Primul lucru făcut de Dani Alves, după eliberarea condiționată
Citește și...
Ghid de cumpărături de Black Friday 2022. Cum să nu te păcălești de Black Friday
Ghid de cumpărături de Black Friday 2022. Cum să nu te păcălești de Black Friday

Pentru cei care plănuiesc să achiziționeze produse de Black Friday 2022, avem o serie de sfaturi care îi vor ajuta să facă față haosului din această zi și să nu fie păcăliți cu oferte false.  

Black Friday 2022. Când va începe campania în cele mai mari magazine online românești
Black Friday 2022. Când va începe campania în cele mai mari magazine online românești

Black Friday 2022 este cel mai mare eveniment de shopping din an. În România acesta se organizează în fiecare an în noiembrie, iar data este stabilită de marii jucători de pe piață.

Ce este Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Sfaturi pentru cumpărături
Ce este Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an. Sfaturi pentru cumpărături

Black Friday 2022 se anunță a fi cel mai mare eveniment de cumpărături al anului, aducând o mulțime de oferte și reduceri considerabile. Dacă doriți să profitați la maximum de această zi, ar trebui să începeți să faceți planuri de pe acum.

Doar 6% dintre produsele electro-IT din România au avut cel mai scăzut preţ din an de Black Friday
Doar 6% dintre produsele electro-IT din România au avut cel mai scăzut preţ din an de Black Friday

Doar 6% dintre produsele electro-IT existente în ofertele magazinelor online de profil din România, de Black Friday 2021, au înregistrat cel mai scăzut preţ din an, reiese din raportul efectuat de serviciul online de monitorizare a preţurilor PriceFlux.

Recomandări
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO
Avertisment lansat de Zelenski: Fără ajutorul imediat al SUA, Putin va împinge rapid războiul pe teritoriul NATO

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski spune că armata ucraineană a reuşit să ţină piept ofensivei ruse din lunile de iarnă, dar avertizează că fără un ajutor urgent în armament din partea Statelor Unite, Ucraina riscă să nu mai poate face faţă.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu: ”Eu nu cred că fermierii români vopsesc puii. Să fie foarte clar”

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu afimă că nu crede că „fermierii români vopsesc puii”.

Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”
Boloș apără „taxa pe boală”: „În concediu medical primeşte mai mulţi bani decât la serviciu”. „Nu e taxă, e contribuție”

Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, despre problema concediilor medicale, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale.