Cea mai frumoasa femeie din Anglia. Ce au descoperit organizatorii despre cea care a devenit Miss

Dată publicare: 23-09-2012 15:30
Dată actualizare: 07-10-2012 16:50


Charlotte Holmes

Charlotte Holmes este o tanara in varsta de 23 de ani care tocmai a castigat titlul de Miss Anglia. Ce nu stie foarte multa lume despre ea insa este ca a fost conceputa in vitro.

In 1988, parintii lui Charlotte erau disperati sa aiba un copil, asa ca au decis ia parte la programul de fertilitate al profesorului Winston.

Un an mai tarziu, decizia lor s-a dovedit a fi una inspirata, deoarece in viata lor a aparut Charlotte Holmes.

"Daca nu era profesorul Charlotte, probabil ca nu as fi existat. Parintii mei incercasera opt ani sa aiba un copil, inainte sa apeleze la el (...). Am fost intotdeauna constienta de faptul ca am fost conceputa in vitro", a declarat Charlotte pentru The Sun.

Tanara a participat anul acest la concursul de frumusete Miss England, unde a reusit sa uimeasca pe toata lumea dupa ce a luat locul 1.

Profesorul Winston a declarat ca a simtit ca este ceva special la aceasta fata.

"Pana si eu ma mir cum ceva atat de insignifiant, precum cateva celule pe care nici macar nu le poti vedea cu ochiul liber, se pot transforma in ceva ca Charlotte. Este un pic ciudat, dar in acelasi timp si minunat".

Charlotte Holmes planuieste acum sa se foloseasca de calitatile ei pentru a-si construi o cariera in televiziune si in modelling.

Citeste si:

De ce secretul de 1.000.000.000.000.000 dolari din Rusia nu va revolutiona piata diamantelor
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO