O femeie a divorțat după ce soțul ei a pierdut copilul la jocurile de noroc

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
India, New Delhi
AFP

O femeie din India a divorțat de soțul ei după ce a aflat că acesta și-a jucat familia la jocurile de noroc.

Bărbatul se numește Moshin și este originar dintr-o suburbie din New Delhi.

Potrivit Daily Mail, care citează Times of India, inițial, el și-a pus gaj la joc întreaga familie, însă datoria a fost redusă la un singur copil, după ce soția a început să protesteze.

Incidentul a avut loc în 2015, însă a ajuns cunoscut doar după ce poliția a fost de acord să facă investigații. Se pare că, la un moment dat, Moshin a pierdut miza pe care o pusese în joc - soția și cei doi copii - astfel că cel care câștigase s-a dus acasă la el, ca să-și revendice premiul.

Soția, al cărui nume nu a fost dat publicității, a protestat, iar consiliul satului a fost chemat să facă dreptate. Însă membrii consiliului au decis că femeia și un copil au voie să stea deoparte de acest scandal, însă celălalt copil trebuie să fie dat câștigătorului, pentru a acoperi datoria.

Cei doi erau căsătoriți din 2012, iar, după divorț, femeia s-a recăsătorit cu un bărbat mai tânăr. Ea a depus și o plângere, însă poliția nu a vrut să ia în considerare acest caz timp de 2 ani, până când o instanță judecătorească a ordonat poliției să facă lumină în acest caz.

Anchetatorii îl caută acum pe acuzat, care s-a mutat între timp.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO