Nu s-a multumit cu un Ferrari Spider. Un campion mondial la kickboxing si-a aurit bolidul. VIDEO

Dată publicare: 30-03-2014 17:02
Dată actualizare: 02-04-2014 06:53


Ferrari aurit

O masina scumpa intotdeauna iti asigura un loc fruntas in ierarhia sociala. Dar pentru campionul mondial la kickboxing Riyadh Al-Azzawi, un Ferrari nu a fost suficient. Acesta a decis sa isi imbrace bolidul intr-o folie speciala de aur, din vinil.

Campionul mondial la kickboxing, Riyadh Al-Azzawi, nu s-a multumit doar cu un Ferrari Spider 458 in valoare de doua sute de mii de lire. Sportivul a vrut ca masina lui sa capete un aspect stralucitor la propriu, motiv pentru care si-a imbracat automobilul intr-o folie de aur, scrie Daily Mail.

Operatiunea l-a costat aproximativ patru mii de lire, in prezent laudandu-se cu singura masina de acest gen din Marea Britanie. Masina a atras imediat ochii trecatorilor, dupa ce a fost parcata in fata unei sali de sport unde se antrena sportivul.

Automobilul nu a trecut neobservat nici in mediul online. Tim Burton, administratorul canalului de YouTube Shmee150, a declarat ca a mai vazut masini interesante pe strazile din Londra, dar asa ceva rar iti este dat sa intalnesti.

Am vazut masini foarte interesante pe strazile din Londra, dar un Ferrari aurit este aproape imposibil de gasit”, a recunoscut barbatul.

Al-Azzawi a inceput sa practice kickboxing-ul la varsta de 13 ani, si a fost desemnat de sase ori campion national din partea Irakului, si de doua ori din partea Arabiei. La scurt timp s-a mutat in Marea Britanie, obtinand titlul de campion national pentru britanici de doua ori, dupa care a intrat in posesia titlului European.

A castigat centura de campion mondial in 2008 si l-a pastrat in fata tuturor celorlalti pretendenti, avand in spate o cariera de 47 de victorii, dintre care 35 de knockout-uri.

Scopul sportivului este acela de a reuni Irakul prin intermediul kickboxing-ului si sa isi apare titlul de campion mondial chiar si la el in tara.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO