La 27 de ani, a vrut sa isi vanda virginitatea, dar a renuntat cand licitatia a ajuns la 800.000 de dolari. Care e motivul

12-05-2014 12:34


studenta virgina

O tanara studenta la Medicina a vrut sa isi vanda virginitatea pe internet. S-a razgandit insa cand licitatia ar fi ajuns deja la 800.000 de dolari, din dorinta de a se concentra pe cariera.

Frumoasa studenta, in varsta de 27 de ani, apare sub pseudonimul de Elizabeth Raine si pretinde ca este americana.

Cu acordul echipei manageriale si a celor care au licitat, am decis sa opresc aceast taraboi (ca sa ma exprim elegant) si sa ma reorientez catre pregatirea mea medicala. Inca imi pastrez parerile cu privire la virginitate, prostitutie si drepturile femeilor de a face orice isi doresc. Dar scoala este principala mea prioritate (asa cum a fost toata viata mea)”, a spus tanara, citata de The Mirror.

Initial, postase fotografii cu ea in care fata ii aparea partial acoperita, dupa care si-a dezvaluit toata figura in speranta de a strange mai multi bani, desi risca sa fie data afara de la universitate.

Sunt inca virgina, si sunt destule motive normale pentru asta, ca de exemplu ca sunt ocupata, nu ma concentrez pe baieti si sunt foarte ambitioasa”, a spus Elizabeth.

Sunt uimitor de senzuala, foarte educata si carismatica”, se descria aceasta in anuntul care a stat la baza licitatiei.
 

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO