El este somerul caruia nicio femeie nu-i poate rezista. Ce il face sa fie atat de special

Dată publicare: 28-11-2011 07:53
Dată actualizare: 27-07-2012 04:57


Jamie Cumming

Somerul etichetat drept “cel mai prost tata din Marea Britanie”, pentru ca a facut 16 copii de care nu este capabil sa aiba grija, este pe cale sa devina din nou tata.

Lui Jamie Cumming, de 34 de ani, care traieste din ajutor social si nu a muncit niciodata, nu-i rezista nicio femeie, din motive greu de inteles.

Pana la inceputul acestui an a facut 15 copii cu 13 femei diferite, iar acum doua zile, ultima lui cucerire, o tanara de 19 ani, a nascut un baiat. 

Reactia socanta a unui condamnat la moarte atunci cand afla ca nu va fi executat

Insa pana la sfarsitul lui 2011, Cumming va deveni din noua tata, pentru ca o tanara de 17 ani a ramas insarcinata dupa o aventura pe care a avut-o cu barbatul.

Jamie Cumming nu a contribuit cu niciun ban la intretinerea copiilor lui. Totul a cazut in sarcina mamelor si a statului.

Intre timp, familia s-a dezis de el. Mama, Lorraine, s-a declarat jenata de toata situatia. “Trebuie sa-si asume responsabilitatea faptelor lui. Este o rusine pentru famlia noastra, iar eu nu mai vreau sa aud de el”, a declarat femeia, dupa ce fiul a facut-o bunica pentru a 16-a oara.

Studiu: Tinerii iau masuri extreme pentru un trup perfect. Cum ajung anorexici copiii de cinci ani

Jamie avea doar 17 ani cand si-a anuntat prima data familia ca va deveni tata. Prietena lui de atunci a nascut o fetita si toata lumea a crezut ca cei doi se vor casatori si vor avea o familie normala. 

In loc de asta, Jamie a facut-o pe cuceritorul. La scurt timp dupa ce i s-a nascut fetita, el a inceput o relatie cu verisoara iubtei sale, pe care a lasat-o, de asemenea, insarcinata.

Dar intre timp a avut relatii si cu alte femei, din care au rezultat alti copii.

Mama lui Jamie pastreaza legatura cu mamele a 14 dintre nepotii ei. Se intalneste chiar si cu bunicii materni, iar femeia le explica tot timpul ca se simte umilita de atitudinea fiului ei, care refuza sa-si caute un serviciu si sa contribuie cat de putin la intretinerea copiilor pe care i-a conceput.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO