Cum vor arata noii cartofi prajiti de la McDonald's. Acestia isi schimba inclusiv denumirea

Ultima actualizare: 13-05-2014 07:06
cartofi prajiti

Mancarea de tip fast-food este una dintre cele mai nesanatoase. Cu toate acestea, cartofii prajiti raman una dintre placerile vinovate ale majoritatii, iar McDonald's stie cu siguranta cum sa profite de acest lucru.

McDonald's, cel mai mari lant de restaurante de tip fast-food, a devenit cunoscut in principal datorita cartofilor prajiti. Daca meniurile McDonald's variaza in functie de coltul de lume unde franciza este reprezentata, cartofii au ramas de-a lungul timpului o constanta.

Un fel de mancare popular, pe placul a foarte multa lume, McDonald's s-a gandit ca ar putea profita inca si mai mult de pe urma cartofilor prajiti. Asa ca urmatorul pas al gigantului fast-food este oferirea acestora intr-o varianta cu arome.

Noii cartofi vin sub denumirea "Shakin' Flavor Fries", insa deocamdata conceptul e inca in faza de teste, in Carolina de Nord si St. Louis (SUA).

Astfel, pe langa clasicii cartofi, clientii primesc si o punga cu mirodenii si arome. Cartofii se adauga in punga si apoi totul se amesteca. Dintre aromele vehiculate, EliteDaily vorbeste despre parmezan cu usturoi, dar si unele iuti ori picante.


 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO