Ce s-a întâmplat cu tânăra care a absolvit liceul cu nota maximă. Au găsit-o în maşină cu tatăl ei

Ultima actualizare: 23-07-2019 13:51
tanara deces

O tânără de 20 de ani din Australia a avut parte de o moarte extrem de violenţă. Savrina Lekaj a fost găsită înjunghiată mortal în maşina tatălui ei, alături aflându-se şi bărbatul, şi el înjunghiat de mai multe ori în zona abdomenului.

Sabrina era în primul an la facultate, ea terminând liceul cu o notă aproape de 10. Mama şi fratele fetei au anunţat poliţia că nu mai reuşesc să dea de ea şi că fata nu ajunsese încă acasă duminică seara, deşi era un copil extrem de liniştit.

Când au ajuns la locuinţa familiei, poliţia a văzut o maşină de lux parcată pe o alee, iar când agenţii s-au apropiat de bolid au văzut-o pe tânăra în dreapta, plină de sânge şi fără suflare. La volan agoniza tatăl ei, care era şi el înjunghiat.

Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, iar acum anchetatorii aşteaptă să îşi revină pentru a discuta cu el.

Mamă, fratele, dar şi prietenii tinerei sunt în stare de şoc şi nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat.

Colegii au declarat ca pe langa faptul ca era una dintre cele mai frumoase fete din liceu, tanara invata foarte bine si era un copil extrem de linistit.

Poliţia a refuzat să facă precizări legate despre acest caz. Anchetatorii aşteaptă ca tatăl fetei să îşi revină şi să discute despre ce s-a petrecut în maşină. Autorităţile nu exclud varianta unei crime.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO