A pretins ca are 15 ani si a mers la liceu zilnic. Femeia de 34 de ani din Texas a fost arestata de politie pentru fals

17-05-2014 16:32


Charity Johnson

O femeie de 34 de ani a fost arestata dupa ce a pretins, timp de 5 luni, ca are 15 ani.

Charity Johnson, de 34 de ani, a mers timp de 5 luni la o scoala privata si nici parintii ei adoptivi nu au stiut care e varsta ei adevarata. Ea s-a inscris la o scoala din Texas in octombrie, in primul an de liceu, unde a mers la cursuri pana in luna mai, alaturi de ceilalti elevi de 15 ani, scrie The Independent.

Tamica Lincoln a declarat ca a primit-o pe Charity in casa ei pentru ca a crezut ca este orfana, pentru ca aceasta i-a povestit ca ambii ei parinti au murit, iar tatal ei a abuzat de ea.

Charity a ramas in grija familiei Lincoln pana cand acestia au fost contactati de politie, deoarece ofiterii banuiau ca tanara mintea in legatura cu varsta ei.

La scoala, politistii au descoperit ca Johnson a folosit un act fals de identitate pentru a se inscrie la cursuri. "Mi-a parut rau de ea, am invitat-o in casa mea, am avut grija de ea ca si cum ar fi fost copilul meu", a spus Tamica.

"Nu inteleg de ce a facut-o", a adaugat mama adoptiva. Reprezentantii scolii au declarat ca Charity a fost insotita de un tutore cand s-a inscris la scoala iar politistii au spus ca aceasta a continuat sa isi foloseasca numele fals, "Charitee Stevens", cand au interogat-o.

Directorul scolii a povestit ca tanara era "o eleva atena si respectuoasa" si nimeni nu a banuit care este varsta ei adevarata.

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO