VIDEO. Autoutilitara in flacari pe un bulevard din Oradea. Masina care transporta deseuri din carton s-a facut scrum

12-03-2014 13:23


  O autoutilitara s-a facut scrum in aceasta dimineata pe un bulevard intens circulat din Oradea.

Masina transporta deseuri din carton si, a fost de ajuns o scanteie, pornita de la motor, pentru ca materialele inflamabile sa se aprinda. Soferul a reusit sa iasa din masina care ardea ca o torta. Din fericire, nimeni nu a fost ranit si nici alte masini aflate in trafic nu au fost avariate. Circulatia in zona a fost oprita zeci de minute, pentru ca interventia pompierilor sa nu fie ingreunata.

Primii care au anuntat la 112 ca o masina arde in plina strada au fost locatarii din blocul aflat in imediata apropiere.

"Am simtit un miros si am inchis geamul si numai am auzit <poc-poc> si cand m-am uitat pe geam am vazut flacari mari. Si-atunci m-am uitat si-am sunat la 112. N-am vazut de la inceput faza, ardea foarte tare, avea un fum negru, inecacios", a spus o locatara.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit si s-a extins extrem de rapid din cauza unei scantei pornite de la motor. Autoutilitara era oprita la semafor cand valvataia a cuprins rapid toata masina.

"A stat la semafor si-a luat foc, pe moment, asa. De la motor, un scurt-circuit, ceva si-o luat foc. A ars prelata. Pe urma au ajuns pompierii si-au dat cu apa si nu s-a mai vazut nimic, deci numai fum.", a spus un martor.

Pompierii au reusit sa intervina degraba. Din autoutilitara insa, nu a mai ramas nimic.

Masina era a unei firme si avea asigurare.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO