Descoperire macabra pe liniile de cale ferata, langa statia Oradea Est. Ce a zarit un barbat care mergea spre casa

04-03-2014 10:37

 Accident sau sinucidere? Este intrebarea la care anchetatorii trebuie sa raspunda dupa ce un barbat a fost gasit aseara, fara viata, pe liniile de cale ferata din apropierea statiei Oradea Est.

Alarma a fost data de cativa oameni, care atunci cand au vazut cadavrul au sunat imediat la 112.

Victima de aproximativ 60 de ani nu avea niciun act asupra sa, dar cei care locuiesc in zona au recunoscut-o.

Descoperirea a fost facuta aseara, in apropierea garii Oradea Est, de un barbat care mergea spre casa. Initial, a crezut ca sunt niste haine aruncate, dar cand s-a apropiat si si-a dat seama ca este trupul unui barbat, omul a dat alarma.

"L-am vazut aici si am vazut niste oameni aici, ca stateau. Am zis <voi nu vedeti ca este un om mort pe linie?> Au zis ca <unde, unde?>...", a spus barbatul care a descoperit cadavrul.

La fata locului au ajuns imediat si politistii de la transporturi feroviare. Din primele cercetari, se pare ca victima ar fi murit la scurt timp dupa ce a fost lovita de tren.

Mircea Tabacaru, Politia Transporturi Feroviare Oradea: "Este vorba despre cadavrul unei persoane care urmeaza a fi identificata in urmatoarele zile si se efectueaza cercetari pentru stabilirea cauzelor decesului."

La finalul anchetei, se va stabili daca a fost vorba de un accident sau daca barbatul a vrut sa-si puna capat zilelor.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO