Un avocat din Oradea a disparut de doua zile impreuna cu sotia sa. Cei doi sunt suspectati de crima

05-12-2012 16:50


  Parchetul Curtii de Apel Oradea a deschis o ancheta dupa ce un avocat din oras, sotia si soacra acestuia au fost dati disparuti, iar potrivit unor surse judiciare cei doi soti sunt suspectati ca au ucis-o pe femeie si ar fi fugit.

Potrivit unor surse judiciare, avocatul oradean Cosmin Moraru si sotia sa, Krisztina, profesoara, sunt dati disparuti de marti, cei doi fiind suspectati ca au ucis-o pe mama tinerei, disparuta si ea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

in acest caz a fost deschisa o ancheta de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea.
"A fost constituit un dosar in care procurorii, impreuna cu ofiteri ai Politiei Bihor, verifica indiciile si informatiile existente cu privire la disparitia de la domiciliu a avocatului Cosmin Moraru, a sotiei si a soacrei sale. In acest moment, nu putem confirma sau infirma savarsirea unor fapte de violenta, conexe presupuselor disparitii de mai sus, procedurile judiciare si verificarile necesare stabilirii faptelor fiind in curs de desfasurare", a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, procurorul Tiberiu Sighiartau.

Potrivit surselor judiciare citate, sesizarea privind disparitia celor doi soti a fost facuta initial de o cunostinta a avocatului, careia acesta i-a lasat cheile, cerandu-i sa schimbe gresia si sa tencuiasca locuinta.  Ulterior, parintii avocatului au confirmat fuga celor doi, speriati ca acesta i-a cautat, luni, extrem de agitat, pretinzand ca trebuie sa plece deoarece este urmarit si ii asteapta pe el si pe sotia sa 30 de ani de inchisoare, transmite corespondentului MEDIAFAX.

Se pare ca politistii si procurorii au gasit urme de sange in locuinta celor doi soti.
De asemenea, politistii au audiat mai multi martori, vecini ai avocatului, care l-ar fi vazut pe acesta inainte de disparitie, cu urme de sange pe haine si carand in spate un sac.

Cosmin Moraru este avocat in Baroul Bihor din 1999, iar sotia acestuia, Krisztina, este profesoara la Colegiul Tehnic "Mihai Viteazul", unde nu a mai fost vazuta de doua zile.


 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO