Moarte misterioasa la Oradea.Trupul unui barbat a fost gasit pe caldaram in fata spitalului judetean

01-08-2013 10:25


 S-a starnit panica aseara printre medicii si pacientii de la Spitalului Judetean de Urgenta din Oradea. Un barbat de 49 de ani a fost gasit zdrobit pe caldaram, chiar in fata cladirii, si nu a mai putut fi salvat.

 Victima nu era internata in spital si nu se stie deocamdata de ce a mers acolo, dar cunoscutii cred ca vrut sa-si puna capat zilelor. Se pare ca barbatul avea probleme psihice si in ultimii ani a fost tot mai agresiv cu familia, motiv pentru care sotia lui voia sa divorteze.

Incidentul a avut loc aseara, putin inainte de ora 20:00. Alarma a fost data de cativa angajati ai spitalului., care au vazut trupul barbatului zacand pe caldaram. Medicii, care au ajuns la el in mai putin de doua minute, nu au mai putut sa faca nimic pentru a-l salva.

Alin Suciu, medic rezident la Spitalul Judetean de Urgenta Oradea: "Pacientul prezenta multiple traume incompatibile cu viata. S-a incercat acordarea de prim ajutor, manevrele de surescitare fiind fara niciun rezultat".

Barbatul nu figura ca fiind internat la Spitalul de Urgenta din Oradea si nici nu avea acolo rude la care sa fi mers in vizita. Deocamdata nu se stie cum a ajuns la etajul sapte al cladirii, de unde se pare ca ar fi cazut.

Politistii care ancheteaza moartea barbatului nu exclud nicio varianta, dar tot mai multe indicii sugereaza ca acesta si-ar fi pus capat zilelor. Apropiatii spun ca barbatul ar fi lasat un bilet de adio, in care isi cerea iertare pentru comportamentul agresiv din ultima perioada.

VIDEO PROTVPLUS.RO