Hackerii de la Anonymous au declarat razboi impotriva Statului Islamic, dupa atacurile din Paris. "O sa va vanam"

16-11-2015 12:52


Anonymous

Hackerii de la Anonymous au declarat razboi impotriva gruparii teroriste ISIS, intr-un anunt postat pe Youtube.

In urma atacurilor de la Paris, Anonymous a declarat razboi impotriva celei mai temute organizatii teroriste din lume, Statul Islamic, care a revendicat atentatul din Paris, in urma carora si-au pierdut viata 129 de persoane.

Cei de la Anonymous s-au alaturat intregii lumi si condamna atacurile sangeroase din Paris si au jurat ca ii vor vana pe cei responsabili si ii vor demasca.

Un purtator de cuvant al gruparii, purtand celebra masca Guy Fawkes, a transmis in franceza un mesaj impresionant: "Toti cei care fac parte din Anonymous, din toate colturile lumii, va vor vana. Trebuie sa stiti ca va vom gasi si nu vom lasa liberi. Vom lansa cea mai ampla operatiune din toate timpurile pentru a va gasi. Asteptati-va la atacuri cibernetice masive. A fost declarat razboi. Sa fiti pregatiti. Francezii sunt mai puternici decat sunteti voi si vor fi si mai puternici dupa toate aceste atrocitati" a spus barbatul.

Mai mult, hackerii ar fi publicat o lista cu conturi de Twitter pe care le suspecteaza ca fiind ale unora dintre teoristii din Statul Islamic si ale celor care sustin propaganda islamica. Hackerii de la Anonymous sustin ca au spart deja 2256 de conturi ale teroristilor ISIS.

Nu este prima data cand Anonymous ii ameninta pe jihadistii din Statul Islamic. La fel s-a intamplat si dupa atacurile de la Charlie Hebdo, cand Anonymous a declarat razboi site-urilor jihadiste.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO