Un tanar din Satu Mare a talharit o femeie si a fugit. Prada a fost ascunsa intr-o fantana

08-05-2014 20:05


politie

 Un tanar din Satu Mare a intrat cu forta in casa unei femei, a agresat-o si i-a furat acesteia o tableta in valoare de aproximativ 3.000 de lei.

 O femeie de 51 de ani le-a cerut ajutor politistilor din Carei. Aceasta le-a povestit ca o persoana necunoscuta de sex masculin a patruns in locuinta sa si ar fi agresat-o. Mai precis, oamenii legii au aflat ca in timp ce femeia se afla in strada, in fata locuintei sale a observat un barbat, care i-a patruns in locuinta pe usa inchisa, dar neasigurata.

„Femeia a intrat imediat in locuinta si i-a cerut acestuia sa paraseasca imobilul, barbatul a refuzat imbrancind-o pe femeie, apoi s-a deplasat in alta incapere a locuintei de unde a sustras o tableta. La iesirea din locuinta barbatul a imbrancit-o din nou pe proprietara, cand aceasta a incercat sa-l opreasca”, se arata in comunicatul remis de IPJ Satu Mare.

Banuitul in acest caz este un tanar de 23 de ani, care este cercetat in stare de libertate pentru talharie. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 3.000 lei, politistii au gasit tableta intr-o fantana din apropierea locuintei partii vatamate.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO