Suspiciuni de crima intr-un camin de batrani din Alba. O femeie de 85 de ani ar fi fost impinsa pe scari de alta batrana

Ultima actualizare: 15-11-2014 07:12
scara in paragina

Politia Alba ancheteaza un caz suspect intr-o institutie pentru ingrijirea persoanelor varstnice

Politia Alba a inceput o ancheta dupa ce o batrana de 85 de ani, imobilizata intr-un scaun cu rotile si ingrijita intr-un camin pentru persoane varstnice din Alba Iulia, a murit dupa ce a fost impinsa pe scari de o alta femeie, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit unui comunicat de miercuri al IPJ Alba, politistii din Alba Iulia au deschis o ancheta si cerceteaza imprejurarile in care a murit o femeie in varsta de 85 de ani, imobilizata in scaun cu rotile si care era ingrijita intr-un camin pentru persoane varstnice din municipiu.

In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca femeia in varsta de 85 de ani a fost impinsa pe scari de o alta femeie in varsta de 70 de ani, aflata si ea in caminul respectiv. Victima a suferit leziuni la cap si a fost transportata la Spitalul Judetean Alba, unde a primit ingrijiri medicale, insa a murit.

Caminul de batrani in care s-a produs incidentul este patronat de o congregatie religioasa, iar in acest an s-a mai aflat in centrul atentiei dupa ce un control al autoritatilor sanitare a scos la iveala conditiile mizere in care erau tinuti beneficiarii centrului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO