ROMANII AU TALENT. CRISTIAN GOG a castigat 120.000 de euro. VIDEO

×
Codul embed a fost copiat

Cristian Gog s-a nascut pe 27 august 1981, in orasul Campeni, judetul Alba. Mama sa a fost, pe rand, croitoreasa, agent de asigurari si educatoare.

In marea finala a editiei a doua a emisiunii "Romanii au talent", Cristian Gog a prezentat un numar de magie, care a impresionat foarte mult juriul.

Cristian Gog si-a inceput numarul afirmand ca vrea sa adreseze "o provocare mortii", iar ulterior alaturi de el pe scena au urcat un medic si o asistenta.
 

"Va intreb, daca ati avea o singura sansa de a va indeplini visul, ati profita de ea? Ati incerca sa va depasiti limitele? Cat de departe ati fi dispusi sa mergeti?", a intrebat el juriul si publicul. "In aceasta seara voi risca totul. Imi voi risca viata. Pentru numar, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce in direct o provocare mortii!", a spus Cristian Gog.
Cristian Gog este castigatorul Romanii au Talent! Cristian Gog Cristian Gog, omul care creeaza iluzii din cuvinte. A indoit o lingura cu un deget.

El a explicat ca vrea sa le arate tuturor ce se petrece in corpul sau, supunandu-se unui test ce masoara impulsurile electrice ale inimii (EKG).

Citește și
Romanii au talent. Cristian Gog, sustinut de toti clujenii in marea finala
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

La un moment dat, Cristian Gog si-a redus pulsul la zero, iar aparatul a aratat lipsa activitatii cardiace, fapt care a uluit atat juriul, cat si publicul prezent la marea finala a show-ului. Ulterior, Cristian Gog a deschis o servieta cu cifru, in care se afla un plic sigilat, intrebandu-i pe jurati ce cred ca se afla in plic.

Apoi, el a desigilat plicul, din care a scos trei coli pe care le-a aratat publicului. Pe colile respective scria exact ce spusese fiecare dintre juratii de la "Romanii au talent" cu cateva secunde inainte. Astfel, Cristian Gog a dovedit ca poate citi gandurile oamenilor.

Cei trei jurati - Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre - l-au aplaudat in picioare pe Cristian Gog. "Nu am cuvinte, m-ai socat", a spus speriata Andra. "Sincer, esti preferatul meu, as vrea sa fii tu castigator", i-a spus si Andi Moisescu.
Dupa anuntarea rezultatului final, a venit randul lui Cristian Gog sa nu isi mai gaseasca cuvintele. "Daca atunci cand am facut actul (in timpul finalei, n.r.), am ramas fara bataile inimii, acum am ramas fara cuvinte. Va multumesc din suflet", a spus Cristian Gog.

Cine este Cristian Gog

Cristian Gog s-a nascut pe 27 august 1981, in orasul Campeni, judetul Alba. Mama sa a fost, pe rand, croitoreasa, agent de asigurari si educatoare. In schimb, tatal sau a fost pompier, dar si-a schimbat locul de munca atunci cand Cristian a inceput scoala generala.

Atras de un salariu mai mare, el a ales sa devina miner la mina din localitatea Baia de Aries. Cristian spune ca a avut o copilarie fara evenimente majore, singurul lucru inedit fiind acela ca la varsta de aproximativ 4 ani a avut ghinionul sa loveasca o minge cu piciorul, nemaiputand calca pe acel picior cateva luni de zile.

Potrivit lui Cristian, niciun medic nu a reusit sa-i vindece piciorul, el reusind sa poata merge din nou dupa ce a apelat la "un leac babesc - ata de scrantit". Acesta a fost primul incident "magic" din viata lui Cristian Gog, care a urmat clasele primare, scoala generala si liceul (sectia de informatica) la Baia de Aries.

A urmat cursurile Universitatii "1 Decembrie 1918" din Alba Iulia, sectia Economia Comertului, Turismului si Serviciilor, dar si un master in Administrarea afacerilor, la aceeasi universitate. "Chiar daca nu am fost studentul model, am reusit sa fiu apropiat de anumiti profesori din cadrul universitatii. Acestia au acceptat pasiunea mea pentru iluzii si nu erau deranjati ca in timpul orelor de curs faceam mereu exercitii de prestidigitatie cu monede sau carti de joc", spune Cristian Gog.

Dupa terminarea masteratului si avand in vedere "multiplele posibilitati" care ii sunt oferite in Romania unui proaspat absolvent de facultate si masterat, Cristian Gog a plecat din tara. A ales Grecia deoarece tatal sau se angajase acolo, dupa ce fusese disponibilizat de la mina din Baia de Aries. "Am lucrat impreuna la o ferma de pasari langa orasul Corinth, iar dupa aproximativ un an ne-am intors in tara.
La nici doua saptamani, m-am angajat in Cluj-Napoca la o firma de productie si vanzare de software, deoarece prietena mea tocmai incepuse doctoratul in acest oras", a explicat Cristian Gog, precizand ca ulterior s-a casatorit cu prietena lui si urmeaza sa aiba impreuna un copil.

Cristian Gog a avut numeroase preocupari si pasiuni inca din copilarie. A fost atras pe rand de sah, schi, dans (in special breakdance), muzica si pescuit. Pasiunea pentru magie si iluzii o are tot de la o varsta frageda. "Tatal meu mi-a trezit interesul pentru acest domeniu aratandu-mi niste mici trucuri cu carti, monede si chibrituri.

Erau exact acele trucuri stiute de toata lumea, dar se pare ca asupra mea au avut putin mai mare impact. Prima carte de magie pe care am pus mana a fost scrisa de Aurel Iosif (Iozefini tatal). Am gasit-o cand eram in clasa a zecea intr-un anticariat din Cluj, dupa vreo doi-trei ani de cautari.

Erau explicate anumite tehnici de baza in ceea ce tine de manipularea monedelor, a cartilor de joc si a tigarilor (...) Marea mea pasiune au fost cartile de joc deoarece erau cel mai accesibil lucru cu care puteam sa fac magie (...) Aveam zile in care stateam in fata oglinzii cate sase-sapte ore, incercand sa fac sa dispara din varful degetelor niste mingi de ping-pong", a explicat Cristian Gog.

In anul al doilea de facultate, Cristian Gog a descoperit, prin intermediul internetului, mentalismul. "Desi nu intelegeam inca exact despre ce era vorba, am vazut ceva video-uri cu niste mentalisti, tot iluzionisti, dar unii ale caror iluzii erau ceva mai neconventionale. Acestia dadeau impresia ca pot sa citeasca ganduri, sa prezica viitorul sau sa demonstreze anumite fenomene considerate paranormale.

Dintr-o data au disparut cartile de joc, monedele sau alte obiecte special folosite in trucuri, deoarece tot ceea ce faceau oamenii respectivi "parea real". Asa a aparut pasiunea mea pentru mentalism!", a mai spus Cristian Gog.

Participarea sa la emisiunea "Romanii au talent" a inseamnat in primul rand sansa de a-si arata pasiunea unei tari intregi, dupa cum a marturisit Cristian Gog.

Articol recomandat de sport.ro
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Nici Charleston, nici Stuttgart: unde ar putea juca Simona Halep al doilea turneu la revenirea în tenis
Citește și...
Comisia de Disciplina a LPF a luat decizia ca partida dintre U Cluj si CFR Cluj se va rejuca
Comisia de Disciplina a LPF a luat decizia ca partida dintre U Cluj si CFR Cluj se va rejuca

Comisia de Disciplina a LPF a luat decizia ca partida dintre U Cluj si CFR Cluj se va rejuca din minutul 1. Iuliu Muresan e decis sa conteste decizia.

Romanii au talent. Cristian Gog, sustinut de toti clujenii in marea finala
Romanii au talent. Cristian Gog, sustinut de toti clujenii in marea finala

Bloggerii din Cluj deruleaza o campanie fara precedent prin care incearca sa determine cat mai multi oameni sa-l voteze pe Cristian Gog, mentalistul care face senzatie la „Romanii au talent”. Potrivit lor, mentalistul trebuie sa castige marea finala.

Recomandări
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”
Localnicii din Brăila povestesc îngroziți incidentul cu drona militară căzută lângă oraș: „Un huruit și pe urmă buuuuum!”

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit, joi seară, pe un câmp, la câțiva kilometri de oraș.

Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO
Primele imagini cu rămășițele dronei căzute în Brăila. Ce este înscripționat pe ele | FOTO

Au apărut primele imagini cu rămășițele dronei militare care s-a prăbușit în Brăila, în Insula Mare.  

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.